Thread: Legendär
View Single Post
Old 05-09-2009, 11:08
Pali papa's Avatar
Pali papa Pali papa is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Debilke View Post
Nem feltétlenül a pénzhez van köze, szerintem inkább nem éri meg Atinak energiát belefektetni, minek ha a "kereslet" minimális. Most, hogy megszűnik, lettek "aktívabbak" a játékosok, és ez is abban merült ki, hogy egymásra mutogattak, kinek is van nagyobb szerepe a megszűnésben ... nem volt életképes, Ati belátta, minek fektessen bele több energiát vagy figyelmet? Ami felszabadul most, azt inkább a magyarra vagy másra fordítja, teljesen érthető Ha neked lenne 4 boltod, abból kettő jól működik, a másik kettő, csak púp a hátadon, és nem éri meg működtetni, mert csak az időd rabolja, akkor Te is bezárnád azt a kettőt, nem?
Szerintem pl németben sokkal többen is játszottak volna, volt néhány németajkú ismerősöm aki elkezdte, de hamar abbahagyták. A kifogásaik között szerepelt, hogy több üzenetükre nem kaptak választ a supporttól, volt olyn, hogy hóhér 1, hóhér2...hóhér10- regisztrált valaki és több mint egy hétig nem rakták ki az anarchba, pedig ...
Lehet, hogy itt is a nagy igazság látható, miszerint ha nem magad csinálod nem lesz jó. Kizártnak tartom, hogy ha Ati foglkozik a némettel, vagy a románnal és nem valaki más akkor is ide jutott volna.
Az angol szerintem nem csak a nyelv miatt működik, hanem mert ott valóban dolgoznak a háttérben (működig a Helper funkció pl).
Nem a döntés jogosságát vitatom, mert ha nem hoz pénzt akkor minek foglalkozni vele, csak az okok egyikére szeretnék rávilágítani.
Uff

http://s1.sfgame.hu/index.php?rec=67834 Az én kicsi varázslóm...
Reply With Quote