1. Csata közben más karakter eseményei. Látod-e, is ha igen, akkor mikor, milyen körülmények között? Harcolsz-e olyannal, aki nincs is ott?
azóta egyetlen esetben sem
2. Szakadás. Lassan ezt kipipálom, de a hétvégén még ezzel kapcsolatban jöhetnek az észrevételek. Van-e olyan, hogy a neteddel semmi gond, a játék viszont kidob? Van-e olyan, hogy szakad a neted, és huzamosabb ideig nem tudsz utána visszelépni, mondván, hogy már be vagy lépve?
mindig kiírja ha szakadni fog, mindig megjavul, ezt is kiírja. Ha én szakadok és első-re nem enged vissza, zárom a foxot - majd újra - és úgy tuti
3.Dupla támadások. Tudsz-e olyat csinálni, hogy egy csatakörben két varázslat, illetve akció? Ehhez egymás utáni olyan köröket kell nézni, ahol előtte és utána is volt akció/varázslat, hogy biztosan ne egy átcsúszott kiírás legyen. Ha tehát 3 csatakör alatt 4 varázslatod volt, az gyanús, de ha 3 csatakör alatt 3, akkor az akkor sem az, ha az akcióid közvetlenül egymást követik a kiírásban.
nem sikerült reprodukálni
4. Erő kiírással kapcsolatban volt Totótól egy észrevétel itt:
http://forum.hodito.hu/showpost.php?...&postcount=360, ezt nem sikerült ismételnem. Ilyet tapasztal-e valaki, és ha igen, hogyan hozza elő, hogyan lehet ismételni, egész pontosna mit csinált?
hasonlóra emlékszem, igyekszem megismételni
5. Phoenix jelezte, hogy a kereskedelmi poszton néha többet vett meg annál, mint amit beírt, vagy amennyi rendelkezésre állt. Ezzel kapcsolatban tapasztalt valaki valami rendelleneset?
igen, teljes mértékben meg tudom erősíteni.
Megfigyelés:
Karakter visz saját város ker. posztjára fát vagy követ az építéshez. Elad 27 db. fát. Amikor visszatér, hogy újra vegyen nyersanyagot, akkor hiába írtam be 15 db-ot fából 27-et vett meg, erről úgy értesültem, hogy akartam venni a 15 követ hozzá de nem engedte mert túl sok minden lett volna nálam, ekkor megnéztem ténylegesen mi van nálam és nem 15 db volt fából hanem 27 pedig üresen mentem oda. Adott áruból még maradt a piacon.
A másik jellegzetes amit tapasztaltam annak ugyan ez az eleje azzal különbséggel, saját előállítású kardból sikerült többet vennem mint amennyi kint volt. És itt is csak annyit írtam be amennyit láttam, hogy van belőle kint. Ha jól emlékszem 9 volt és 20-at megvettem. Azóta átettem mindent egy védett ker. posztra és nem tapasztaltam, viszont nem is nagyon próbáltam.
6. Banditákkal kapcsolatos tesztek. Elsősorban az ostromkiírás, a harc a tömeges ellenfelek ellen, városbontás.
az ostrom kiírásról egyszerre értesülök ami jó, viszont a Dus által említett javaslattal lehetne tompítani, 3 vagy több thick teljesen mindegy. A lényeg, hogy belépéskor egyszerre tudjam mi az ábra és ez kipipálva. A rombolásos sztorit lásd fent