View Single Post
Old 05-08-2009, 12:18
Iron's Avatar
Iron Iron is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

HÜdv! Segítség nélkül nem könnyű elkezdeni ezt a játékot, mert ahhoz bonyolúlt. Sok összetevője van egy sikeres támadásnak, vagy védekezésnek vagy bármi akciónak a játékban. Amikor kezdtem, nekem senki se segített azt se tudtam, hogy kell üzenetet írni. De beletanultam és sokkal jobban esett magamtól rájönni mindenre mint ha azt elolvastam volna, avgy megkérdeztem volna. Emléxek mikor azt se tudtam mi a a gömb, meg mikor lett segély 2 hét után felvettem és vettem rajta 32 elitet, azt hittem király vagyok, aztán teltek a napok és legömböztem véletlen valakit és láttam 777 körüli elitje van, ekkor jöttem rá, hogy képezni is lehet

Ez a negatív kép kialakulása szerintem is reális, mert ha rossz emberekhez csapódsz, más fele visznek, meg sok hülyeségre rávesznek még mikor tudatlan vagy és sok ember át is vág. De mikor megtanulsz játszani mindenki saját magának vág utat.

Ha tőlem megkérdez valaki valamit igyexek válaszolni neki, mert tudom nekem is jól esett volna annó a hasonló. Az a baj vannak olyanok is akik még fél év után is ugyanazt kérdik mint először...nah az olyanokat zavarom el súgót olvasni, mert fogyatékosak sajna.
***Pékek*** (#4247)1/A klán
Arcodba lépek! (2) (#363027) 1/A
Iron (#486000) 2/B
Reply With Quote