Quote:
Originally Posted by Yberia
1. Szerintem ellenséges lények ne szálljanak már egymás oldalán harcba ellenem. Pl bandita meg takarító ha egy mezőn vannak.
2. Amikor megtámad 50 bandita kérdéses, hogy mindegyik üthessen-e, mivel 50-en csak nem férnek már hozzám. Persze ez fantasy, ki mennyire rugaszkodik el a valóságtól egyedi döntés kérdése
5. Villámvédelem varázslatot tettem egy őrre és a csatában villámcsapásokkal vertem porrá, érdemes lenne rákukkantani erre is.
6. Csataloghoz és fórumloghoz direkt nincs scroller? Mennyire fagyna a szerver szerinted?
7. Klánvárosba épülhessen obeliszk, hogy ha baj van haza lehessen sietni.
|
1, Kifejezetten szállhassanak. Van, aki nem száll, van aki segít a "fajtársainak", és van, aki mindenkinek segít. Ki kell tapasztalni, hogy melyik mob milyen jellegű, és aszerint tervezni, hogy mikor kivel száll az ember harcba.
2, Ha 50-en vannak, akkor 50-en harcolnak. Ritka lesz, de amikor ilyen van, akkor a mennyiségbeli elrettentés a cél.
5, A villámvédelem nem tesz immunissá, csak csökkenti a villám-jellegű ártások hatását.
6, Direkt nincs. Nem lesz scrollozható, csak most az, hogy ki lehessen másolni az eseményeket a teszt alatt.
7, Az obeliszk igen ritka lesz, a klánvárosba viszont vissza lehet térni varázsitallal.