View Single Post
Old 05-07-2009, 17:33
Princ's Avatar
Princ Princ is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Azt hiszem Dus írta, hogy amikor 50+ banditával harcoltok egyszerre, akkor a szokásosnál jóval tovább tart egy-egy csatakör. Azt szeretném kérni azoktól, akik részt vettek ebben, akik ezt tapsztalták, hogy MOST próbálják i ugyanezt, hogy történt-e bármi érdemi változás. Gyorsabb lett-e bármi is a csatában az akkori változathoz képest.
Köszi.
Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Rékérdezek néhány régi, függő dologra:
  1. Szakadás. Mennyire jellemző ez mostanában? Ha neted száll el, vissza tudsz-e jönni reális időn belül?
Szakadás nem fordult elő a változtatás óta nálam, sőt 1x még olyan is volt hogy a netem ugyan elszállt egy rövid időre de a MUD még nem léptetett ki mire visszaértem. Úh nagyon jó. A "Problémás a netkapcsolatod" "Helyreállt a netkapcsolat" szövegpár mindig egyszerre jelenik meg, ami nekem furának tűnik, de elvégre mindegy, csak ne kelljen állandóan belépegetnem mint régen.

50+ banditának ugyan nem mentem neki, de a változtatás előtt 7 is elegendő volt hogy lefagyjon a böngészőm. Ma egy alkalommal kilenccel harcoltam és nem fagyott le. Gyorsaság változásáról nem tudok nyilatkozni hiszen eddig nem is láttam hogy mi történik.

Többi problémát én eddig se tapasztaltam meg mostanában sem.

Last edited by Princ; 05-07-2009 at 17:36..
The Following User Says Thank You to Princ For This Useful Post: