Quote:
Originally Posted by Ati
Azt hiszem Dus írta, hogy amikor 50+ banditával harcoltok egyszerre, akkor a szokásosnál jóval tovább tart egy-egy csatakör. Azt szeretném kérni azoktól, akik részt vettek ebben, akik ezt tapsztalták, hogy MOST próbálják i ugyanezt, hogy történt-e bármi érdemi változás. Gyorsabb lett-e bármi is a csatában az akkori változathoz képest.
Köszi.
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Rékérdezek néhány régi, függő dologra: - Szakadás. Mennyire jellemző ez mostanában? Ha neted száll el, vissza tudsz-e jönni reális időn belül?
|
Szakadás nem fordult elő a változtatás óta nálam, sőt 1x még olyan is volt hogy a netem ugyan elszállt egy rövid időre de a MUD még nem léptetett ki mire visszaértem. Úh nagyon jó. A "Problémás a netkapcsolatod" "Helyreállt a netkapcsolat" szövegpár mindig egyszerre jelenik meg, ami nekem furának tűnik, de elvégre mindegy, csak ne kelljen állandóan belépegetnem mint régen.
50+ banditának ugyan nem mentem neki, de a változtatás előtt 7 is elegendő volt hogy lefagyjon a böngészőm. Ma egy alkalommal kilenccel harcoltam és nem fagyott le. Gyorsaság változásáról nem tudok nyilatkozni hiszen eddig nem is láttam hogy mi történik.
Többi problémát én eddig se tapasztaltam meg mostanában sem.