View Single Post
Old 05-25-2006, 15:00
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Leírom akkor én miért nem támogatom, hogy minden bónuszt megadjunk a klántámadásoknál is, ugyanúgy, mint ahogy az egyéni csatákban.

Ha minden szempontból ugyanúgy kell számolni a klántámadást, mint az egyénit, akkor szépen átnevezhetjük egyéninek, mivel ebben az esetben a klántámadásnál ha beütsz minimálisan annyi földet fogsz hozni mint egyéniben a maximum elhozható, ha pedig sikerül alulról beütnöd, akkor 2x annyi...
Ráadásul mindenki azt gondolja, hogy ha mindenféle bónuszt megadunk akkor könnyebb lesz sokkal támadni, ami igaz is de csak egy kis ideig... mint arra páran emlékezhettek még, régebben jóval kevesebb sereggel voltak megáldva az orik, ám ez a helyzet a szerint változott, ahogy változott a támadások erőssége... tehát ha növeljük a támadó értéket, akkor hosszú távon valószínű nőni fog a védők sereg létszáma is és nem fognak megállni 50+10-es orifelépítésnél ami a tolik és vari mégnagyobb visszaesését fogja eredményezni (kivétel ez alól az elf beton ori). Szerintem az igazi egyensúly akkor állna vissza, ha lennének toli és vari akciók klánszinten is, ekkor ugyanis átrendeződne a védekező orik éplistája is jelentősen, hisz ha minden ellen védekezni akarnak, akkor szükséges lesz a kisebb sereg tartása az orikban...

Várom erre a reakciókat.
És születnek emberek.
Reply With Quote