Thread: 1A események
View Single Post
Old 05-05-2009, 23:15
vityu vityu is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 89%

Jelentem 700 hektárom van még a 10k hektárig. Amint elértem, majd elárulom, hogy elkezdtem-e csalni. Ez így ok?

Csak annyit fűznék hozzá, hogy azért, mert valaki JOBB játékos, mint a többiek, nem feltétlen csaló. Egyszerűen többet ér rá, rutinosabb, tud harcolni, tudja harceszközként bevetni a piacot, stb. És a jobb játékosok köré gyűlnek a jobbak. Így kialakulnak a jó klánok, akik nem rettennek vissza egy próbaütésen, akik figyelik néha hónapokig, hogy a másik mikor lehet gép előtt, akik képesek hajnal 3kor felkelni sereget venni, ha úgy adja a helyzet. (Jelentem, hogy én is figyeltem a nyilasokat, és csak azért nem próbáltunk rá, mert több tagot is ki kellett volna rakni, és egy próba annyit nem biztos, hogy ér. Ja, akkor most én is csaló vagyok?)
Ha valamelyikük csal is, az akkor az 200 hektáron is fog, 500on is. Ha valaki a kicsiken nem, akkor bizony 10k-n sem. Nem attól függ, hogy mennyi a pontod. Elvek kérdése. Akinek nem ízlik, az nem fog...
Ez egy vélemény volt, nem tények, hiszen nem köti senki az orromra, hogy ki csal. De nem is érdekel. Ha összejátszanak a nagy klánok, akkor külön büszke vagyok a kis csapatomra, mert mi enélkül vagyunk most a 3. legnagyobb.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote