Thread: Román 1/A
View Single Post
Old 05-05-2009, 15:51
Peti Peti is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by ErdelyMagyaria View Post
Cuceritor és Legendär játékok lezárása
Sziasztok!

Ati-t idezem ha valaki nem olvasta volna meg:
"A vártnál jóval alacsonyabb részvételi szám miatt úgy döntöttünk, hogy a Cuceritor és a Legendär játékokat (a Hódító román és német nyelvű változatait) lezárjuk.

A lezárás sem a Hódítót, sem a Queosiát (a Hódító angol nyelvű változatát) nem érinti.

A következő egy hónapban még minden az eddig megszokottak szerint működik, egy hónap múlva azonban lezárjuk a regisztrációkat, és új ország regisztrálására már nem lesz lehetőség. A játékhoz tartozó ügyfélszolgálati cím is már csak ez alatt az egy hónap alatt lesz elérhető, utána nem.

A meglévő, és az ez alatt az egy hónap alatt regisztráló játékosok tovább folytathatják a játékot a játék elvesztéséig (időkorlát elérése), illetve VIP tagságuk lejártáig."

Most csak annyit uzenek Ati-nak es a top klannak hogy: EN MEGMONDTAM HOGY EZ LESZ BELOLE!
Légyszíves az utolsó mondatodból vegyed ki a top klánt, nehogy már ezt is a mi nyakunkba varjátok, valószínűleg a német is azért megy süllyesztőbe mert mi román A-ba vagyunk a topba. Nézd csak meg hogy most mennyi regizett ori van 8290 es volt a legutoljára regizett ori, bemásolok ide egy játék kezdetét, a legutolsó olyan romános orim amivel forgólódók:

Inceperea jocului: 2007-04-21 12:10:40

(ez kb 1 évre rá lett regizve, hogy megindult a román hód, ekkor 4700 as sorszám közelébe, regiztem. Tehát azóta 2 év alatt anarchal együtt nem lett beregizve 3600 ori!!!!!!
+ hozzáteszem ekkor még sehol nem voltunk top-klán...... ugyanis kb 2007. júniusában váltunk azzá, de még volt mellettünk 3 klán!

Talán, ha összeségében nézzük a románt a 3 év alatt nem volt 100 játékos aki beregizett, s komolyan is gondolta volna a játékot, hiszen A-ba is csak 60 ori van, ergó 60 játékos érte el az A-t.

Ebből csak annyit akartam kihozni, hogy nem azért ment tönkre a játék, mert mi a topban vagyunk, hanem azért, mert kevesen regiztek, s ne húzzunk olyan összefüggést, hogy azért regiztek kevesen, mert esélytelen a topba jutni A-ba. Azzal a kb 5000 orival mi van akik addig regiztek ameddig mi nem lettünk top klán?????
Reply With Quote