Quote:
Originally Posted by tulip
Nézd Szamár, én teljesen normális hangnemben kérdeztem valamit, amire sértegetéssel reagáltál.
Légy szíves, ne játszd meg a szent embert, mert nem vagy az. Azok közül, akik 10.000 hektár felett játszanak/játszottak, nagy százalékuknak előfordultak már "kétes ügyei".
Rendben ne nevezzük csalásnak. De ki ne szólt volna a haverjának (másik szöviből), hogy vegye már be gyorsan a piacról az árut, mert letakarja a piacot és azonnal szüksége van az egységeire? Ugyanmár!
A hódító elitje egy elég zárt közösség. A többsége már 10 éve játszik és ismerik egymást, személyesen is. Mondhatni, már az bunkóság, ha egy ilyen régi ismerősnek nemet mond az ember, nem?
Tehát én senkit sem sértettem meg, csak kérdeztem valamit. Voltak, akik rendesen válaszoltak, voltak akik a nagyképűen, lekezelően, bunkó módon sértegetve. Ki-ki intelligenciájának megfelelően.
Nem kéne ilyen tapló módon rárontani arra, aki csak kérdez valamit, ugyanis ez egy játék, amit együtt játszunk. Játszani pedig úgy jó, ha nem utálják egymást a játékostársak.
Bár lehet, hogy Neked az okoz örömet, hogy csúnyán leszólhatsz bárkit, mert a játék elitjei kiáálnak melletted csak azért, mert régóta ismernek, nem azért, mert egyetértenek veled.
|
Üdv, szeretnélek megkérni, hogy pihenj kicsit. Látom a hozzászólásodat
békülő szándékkal kezdted, de a végére megsértettél mindenkit, aki régóta
játszik, és/vagy az 1A élmezőnyében van. Szerintem kár lovagolni ezen a
témán tovább.
Amennyiben valóban csak kérdeztél volna, akkor nem lett volna baj, a
kérdésed viszont inkább volt vád, mint kérdés.
Mi nem csalunk, és köszönjük mindenkinek, aki kiállt mellettünk itt a fórumon.
Szerintem ne offoljuk szét a topikot. 1A események a téma, nem az, hogy
tudnak egymásnak a játékosok beszólni.
Nevernek külön köszönetet szeretnék mondani a sok földért és elismerésem
a példás hozzáállásáért. Le a kalappal.
üdv
Wu