View Single Post
Old 05-25-2006, 12:47
wand wand is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by aúú
Érdekes Wand, egyre inkább kezdesz elszállni már megint... nemrég még nem akartad megérteni, miért és hogyan is megy az ütés, most meg már elküldenél mert le mertem írni...
CL nem én kezdek elszállni hanam az agyam és nem magamtól, hanem a te hülyeségeidtől..
fogd már fel amit leírtál az egy nagy kalap kaki!

Quote:
Originally Posted by aúú
Abban a 10 percben te is bonthatsz, ezt valahogy elfelejted, sőt akkor fogod beállítani azt az éhezést is ami ahhoz kell, hogy szabaduljon fel némi barakkhelyed
ez kész...
FOGD MÁR FEL: ABBAN A 10 PERCBEN HA AZ EGÉSZ KLÁNOD NULLÁRA BONTOD AKKOR SEM KERÜLSZ ALÁ! MERT NINCS MÁR A CSATÁIG TÖBB KLÁNPONTLISTA FRISSÍTÉS!!! miért ilyen nehéz ezt a dolgot felfogni???
TÖBBET NEM FRISSÜL------> BÁRMI IS TÖRTÉNIK MÁR SEMMI NEM VÁLTOZIK A PONTLISTÁBAN-----> A FELEFELÉ ÜTÉS ÓRA 50-KOR ELDŐLT!

másik: abban a körben állítod be az éhezést, hogy szabaduljon fel barakkhelyed??? az az apró tény nem zavar, hogy ha abban a körben az éhezés miatt leáll X barakod, akkor abból semmi nem megy el??
lévén a körváltásban előbb van az elmenetel mint az éhezés, ergó az abban a kv.ban éhezéssel leállított barakjaidból, csak következő körben menne el a sereg, amikor már épp beütnek.

Quote:
Originally Posted by aúú
akkor minél nagyobb a klán létszáma, annál többet kell bontania az ellennek, hogy alád kerüljön .
Jesszusom... akkor elmesélem: tök mind1 hány tagja van a klánnak, ha abban bontanak 1 épületet az 15 pont. ez nem függ semmitől, legkevésbé attól, hogy 1 vagy 10 tagja van a klánnak.

Quote:
Originally Posted by aúú
Ezt külön kiemelem, mert ezt eleve érdemes elolvasni. Felhívnám a figyelmedet, hogy ezen technikákat nem te találtad ki, mert ezek közül nem egyet maguk Kacsáék is használtak ellenünk annak idején.

látod még azt se tudod mit használnak ellened..
mond csak mit használtak Kacsáék?

a seregkoptatást??? hát nem, mert akoriban a kintlévő elnem férő seregek nem mentek el

az elugrást??? láttál valamit ami nem ez volt, akkor ha bevettél egy bazi nagy orit akkor azonnal bekerült, de a pontba csak kv kor számított bele, szal amit Kacsáéktól láttál, az az volt, hogy 50 előtt bevettek egy nagyorit ami magában lehet nagyobb volt mint a klánod, majd annak a seregével megtámadtak és kv kor feletted voltak 100 körrel.

az egyetlen ami működhetett akkor a nagytávolságú épület felmérés, de lévén amíg mi előx el nem kezdük alkalmazni addig ilyenről senki nem hallott még az akkori "nagyok sem", (sőt enyhén szólva is elképzelhetetlennek tartották) biztos lehetsz benne, hogy Kacsának fogalma sem volt ilyenről..

és nem mondom, hogy én vagyok a legjobb, de midenesetre asszem az 5 legjobba talán benne vok..
Sponsored Links