View Single Post
Old 05-25-2006, 11:29
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by wand
vazze..
szerintem én vagyok az egyetlen aki már épített 90% barakkos nagyklánt, és hozzáteszem nem mókából, hanem mert simán ennyi kellett az ellen beütéséhez.. szal hidd el ha azt mondom extrém, akkor az több mint az!
igaz asszem ez egy 4millió pontos klán volt és egyetlen ütésre épült, és megsúgom az az 1 ütés nem 2.5milliárdba került, hanem alhangon 25-30milliárdba. úgy, hogy megvotlt a szükséges sereg.
perszeehez még hozzáteszem, hogy pont a bontható épületek hiánya miatt a végén minket ütöttek be alulról míg mi felülről mentünk..

jah nem vok képes kitalálni taktikát.. majd minden most használatos taktikát én találtam ki. az eltávolodást, a sereg koptatást, a nagytávolságú épületfelmérést.. lécci mondj egyet ami a te nevedhez fűződik...

igen persze én mindig csak kissebb klánokat ütük és kizárólag felülről.. hagy ne komentáljam..

honnan is veszem a marhaságot, hogyha odafrissít mindenképp én megyek felülről sőt állításod szerin védőnek " HA JÓL CSINÁLOD ESÉLYE SINCS ALÁD MENNI"???
komolyan nem találok szavakat...
megpróbálom szájabarágós módszerrel:
-óra 50 kor alád frissít a védő.
-10 PERCIG AZT CSINÁLSZ AMIT AKARSZ TÖRLÖD A KLÁN FELÉT? LEBONTOD AZ EGÉSZET NULLÁRA? AKÁRMI, A KLÁN PONTLISTA NEM FRISSÜL!!
-csata
-kánpontlista frissítés

LÉCCIVES MOND MEG NEKEM HOL A BÚBÁNATBA KERÜL A TÁMADÓ A VÉDŐ ALÁ????? MIKOR???
ahoz, hogy alá kerüljön mégha le is bont kell egy ponlista frissítés ami legközelebb csata után van!

mostmár jó volna ha 1x elgondolkoznál és "okosan" távoltartanád magad egy olyan témától amiről gőzöd sincs, csak írkálsz itt sületlenségeket és még ragaszkodsz is hozzá.

Érdekes Wand, egyre inkább kezdesz elszállni már megint... nemrég még nem akartad megérteni, miért és hogyan is megy az ütés, most meg már elküldenél mert le mertem írni... igen abban egyetértünk, hogy egy NAGY klánnak nehézebb jóval és messze nem ennyibe kerül egy ilyen ütés... de amit írtam az tökéletesen megcsinálható azoknál a klánoknál akik nagy részét adják most a pontlistának és igen, még mindig kijön kb 2,5 milliárdból orinként (ugyibár egy oriba kicsit több mint 4,2 milliárd fér, tehát még marad mit elzsugázni is).
Abban a 10 percben te is bonthatsz, ezt valahogy elfelejted, sőt akkor fogod beállítani azt az éhezést is ami ahhoz kell, hogy szabaduljon fel némi barakkhelyed és ha kicsit tényleg számolgatnál, akkor látnád, hogy ha volt köztetek mondjuk klánszinten 2000 pont különbség és ehhez mondjuk még 1000 pont jön orinként, akkor minél nagyobb a klán létszáma, annál többet kell bontania az ellennek, hogy alád kerüljön (ugyibár 1 fős klánnál ez 3000 pont különbség lenne csak ebből ami bontásban 200 hekit jelent a másik egy fős klánnak és akkor te nem csináltál még semmi dúrvább bontást).
Ráadásul szerinted extrém ilyet csinálni, nos és harcoltam majdnem pontosan olyan orival (igaz csak egyéniben volt szükségem erre), ahogy leírtam, tehát neked lehet, hogy elképzelhetetlen, de nekem elég jól működött mikor 4 napon át mentem ütni, hogy utolérjem a többieket.

Quote:
Originally Posted by wand
jah nem vok képes kitalálni taktikát.. majd minden most használatos taktikát én találtam ki. az eltávolodást, a sereg koptatást, a nagytávolságú épületfelmérést.. lécci mondj egyet ami a te nevedhez fűződik...
Ezt külön kiemelem, mert ezt eleve érdemes elolvasni. Felhívnám a figyelmedet, hogy ezen technikákat nem te találtad ki, mert ezek közül nem egyet maguk Kacsáék is használtak ellenünk annak idején. Tehát elhiszem, hogy te vagy most a legjobb játékos a világban, de azért nem te találtad ki a Spanyol viaszt... és, hogy mi fűződik az én nevemhez? Eszméletlenül nem számít, hogy mit találtam ki én, vagy más, mert ez nem egy szabadalmi hivatal, hanem egy játék és amit kitalál egy ember, azt előbb utóbb ki fogja más is.
És születnek emberek.