"2 esetet ugyan el tudok rá képzelni, de mindkettő valószínűtlen. Nem akarok vádaskodni, de nekem ez nagyon csalás szagú."
Üdv! Gondoltam bejegyzek már én is ide. Tulip, légyszíves árúld már el, hogy melyik az orid itt a játékban, kíváncsi lennék, hogy hol játszol. Mert ez a Tulip nekem nem sokat mondd. Szerintem még nem is ismerjük ez miatt egymást. Én olyan emberről nem állítanék semmit se akit ne ismerek. Mert az elég elhamarkodott itélet lenne, és könnyen a visszájára fordúlhat.
Az a baj ebben a hódítóban pláne itt A-ban. Ha valaki lát egy reményt egy ütésre és még BE IS VÁLLALJA, kockáztatva nem 1-2 ember játékának sikerességét és vállalja azt, hogy ha nem jön össze a nyakát letépik, kilépnek, esetlek változik a viszony a klánon belől, mert ellenzik a támadást és Te mégis megléped, bízol abban, hogy nem vagy hülye béna...
Igaz vasárnap van, de van ügyeletes gyógyszertár, vegyél magadnak valami kedélynövelőt, mert látom te elég sikertelen kis játékos lehetsz, ha bármi elképzelhető számodra már azonnal csalás...miközben lehet csak te nem vagy egy nagy Pro.
Amúgy minden klán beüthető aki szabis...hát volt már rá példa hogy 6-an voltak a klánba mind szabin és a fullos sereget kivédték...égett is a pofám, de ez más tészta.
Infókról: Nincs szükségem azt hiszem infókra mástól, mikor vagyunk a klánban páran és mindenki megtud szerezni mindent egy ellen klántól. Ha mégis máshoz kellene fordúlnom, ezzel kockáztatnám a játékban való részvételem és el kéne hitetnem magammal, hogy egy ultra nagy gyökér vagyok, hogy még igyse tudok játszani ennyi nagyon jó, ügyes játékossal!
Igazából részemről ennyi
Mindenki aki beírt, KÖSZÖNJÜK, nem sok esélyt láttunk, de mind1 mind1 alapon meg kellett játszani....összejött!
Iron