05-03-2009, 09:01
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by tulip
Ó, ne játszd már meg magad! Te is teljesen tisztában vagy azzal, hogy egy szabis klánt be lehet ütni 2 sereggel, be lehet ütni egy üres klánt 2 sereggel, egy kitámadott klánt be lehet ütni 2 sereggel, de egy olyan klánt, amelyik nincs szabin és nincs kitámadva és még játszani is tud, azt csak 1-el.
Ha hozzá vesszük, hogy információja nem lehetett arról, hogy üresen van hagyva a klán a távolság miatt, akkor vajon kijáratja le magát? Aki érvek nélkül védi, vagy az aki azt állítja, hogy ez gyanús?
Szerintem mindenkinek gyanús, aki kicsit is tud játszani. Neked is gyanús, csak megjátszod magad.
A próbaseregek viszont jogosak. Bár én próbaseregnek inkább 1 sereget küldtem volna.
|
Na idefigyelj örülnék ha nem oktatnál ki nem tudom ki vagy és mióta játszol nem tudom mire alapozod azt a biztos tényt (szerinted) hogy valaki csal Bizonyítsd be ha csal vagy jelentsd fel JKSZ bejelentőn és akkor Ati eldönti volt-e szó csalásról de az hogy feljössz külső fórumra és elkezded mondani a magad igazát és amikor valaki ellent mond neked akkor az a világon a legnagyobb szar ember ??!! Gondolkozz már el egy kicsit hogy mikor kit és miért ugatsz le ?! Részemről ennyi és befejeztem ....
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|