Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Nos, én mióta az eszemet tudom azóta a Pékek közutálatnak örvendenek az 1/ában ennek ellenére ők mégis ott vannak és küzdenek az életben maradásért ezért nagyon kétlem hogy bárki is segített volna nekik főleg a Nyilazók ellen ....
és egyébként is szerezz bizonyítékot mielőtt vagdalózzol! Mert ezzel totálisan magadat járatod le ...
|
Ó, ne játszd már meg magad! Te is teljesen tisztában vagy azzal, hogy egy szabis klánt be lehet ütni 2 sereggel, be lehet ütni egy üres klánt 2 sereggel, egy kitámadott klánt be lehet ütni 2 sereggel, de egy olyan klánt, amelyik nincs szabin és nincs kitámadva és még játszani is tud, azt csak 1-el.
Ha hozzá vesszük, hogy információja nem lehetett arról, hogy üresen van hagyva a klán a távolság miatt, akkor vajon kijáratja le magát? Aki érvek nélkül védi, vagy az aki azt állítja, hogy ez gyanús?
Szerintem mindenkinek gyanús, aki kicsit is tud játszani. Neked is gyanús, csak megjátszod magad.
A próbaseregek viszont jogosak. Bár én próbaseregnek inkább 1 sereget küldtem volna.