Quote:
Originally Posted by aúú
Wand hihetelten vagy... Először előadod, hogy nem lehet sikeresen klántámadni, meg kivédeni a szembe ütést, aztán mikor leírom, hogy de, csak okosan kell csinálni, akkor előadod, hogy extrém az ötlet...
Igen, 6 db 10e hekis orinál nehezebb, sőt kicsit más technikát kell alkalmazni (és ugyan ne nekem kelljen már leírni minden taktikai megmozdulást, csak azért mert TE nem vagy képes kitalálni egyet) de kicsit sasolj már körbe a pontlistában, hogy mekkora orik alkotják az 1/a-t, mert megsúgom, hogy az országok 98% közelében nincs még a 4e hekinek sem. Ráadásul azt mondod, hogy extrém amit leírtam??? 2,5 milliárdból símán kijön és nem csak egyet lehet így ütni, hanem símán belefér még legalább egy ütés mielőtt vissza kell építeni védekező oriba.
|
vazze..
szerintem én vagyok az egyetlen aki már épített 90% barakkos nagyklánt, és hozzáteszem nem mókából, hanem mert simán ennyi kellett az ellen beütéséhez.. szal hidd el ha azt mondom extrém, akkor az több mint az!
igaz asszem ez egy 4millió pontos klán volt és egyetlen ütésre épült, és megsúgom az az 1 ütés nem 2.5milliárdba került, hanem alhangon 25-30milliárdba. úgy, hogy megvotlt a szükséges sereg.
perszeehez még hozzáteszem, hogy pont a bontható épületek hiánya miatt a végén minket ütöttek be alulról míg mi felülről mentünk..
jah nem vok képes kitalálni taktikát.. majd minden most használatos taktikát én találtam ki. az eltávolodást, a sereg koptatást, a nagytávolságú épületfelmérést.. lécci mondj egyet ami a te nevedhez fűződik...
Quote:
Originally Posted by aúú
Amúgy honnan veszed azt a marhaságot, hogy mindenképpen alattad marad a védő mikor rádmegy, miközben még észreveszi a koptatást is??? Lehet, hogy te ahhoz szoktál, hogy eleve nálad kisebb klánokat üss lefelé, de megsúgom, hogy a legtöbb játékos nem túl nagy erőfeszítéssel képes olyan klánt találni ellenfélnek, ami eleve pontban felette van és mivel a kézi frissítés közben max képezni és bontani/fokozni lehet, éheztetni nem, ezért ha jól csinálod, az ellennek esély sincs alád menni, annyit kell bontania. Ráadásul az eltávolodást és lakosság+támadó seregek szélnek eresztését 1 másodperccel a körváltás előtt is meg tudod csinálni (segítek, van mondjuk 10 perced rá, hogy kitaláld hogy csinálod, ha melléd frissítettek) és ezt biza egyáltalán nem tudja a szembe támadó védő előre meglátni, hogy te mennyit is engedsz el.
|
igen persze én mindig csak kissebb klánokat ütük és kizárólag felülről.. hagy ne komentáljam..
honnan is veszem a marhaságot, hogyha odafrissít mindenképp én megyek felülről sőt állításod szerin védőnek " HA JÓL CSINÁLOD ESÉLYE SINCS ALÁD MENNI"???
komolyan nem találok szavakat...
megpróbálom szájabarágós módszerrel:
-óra 50 kor alád frissít a védő.
-10 PERCIG AZT CSINÁLSZ AMIT AKARSZ TÖRLÖD A KLÁN FELÉT? LEBONTOD AZ EGÉSZET NULLÁRA? AKÁRMI, A KLÁN PONTLISTA NEM FRISSÜL!!
-csata
-kánpontlista frissítés
LÉCCIVES MOND MEG NEKEM HOL A BÚBÁNATBA KERÜL A TÁMADÓ A VÉDŐ ALÁ????? MIKOR???
ahoz, hogy alá kerüljön mégha le is bont kell egy ponlista frissítés ami legközelebb csata után van!
mostmár jó volna ha 1x elgondolkoznál és "okosan" távoltartanád magad egy olyan témától amiről gőzöd sincs, csak írkálsz itt sületlenségeket és még ragaszkodsz is hozzá.