Thread: Hulla tuning
View Single Post
Old 05-01-2009, 20:09
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Rotcsa View Post
Sziasztok!

Már elég régóta figyelemmel követem a topicot és lenne egy építő jellegű javaslatom.

Már írtam én is és rajtam kívül mások is,hogy valamelyest optimalizálni kellene azt a fajban, hogy némi információhoz azért jusson az a szerencsétlen hulla az országokról, ha hadba kerül valakivel.
Úgy vélem ez kiváltképp érvágó dolog, különösen az MF-ek tekintetében.

Ahogy az eddigi fejlesztési irányvonalat nézem, a hadi erősítés a fő gócpont.
Ebbe inkább nem szólnék bele, vannak nálam sokkal öregebb és tapasztaltabb rókák is itt, akik magasabb összefüggéseiben tudják áttekinteni ezt a problémát, de az én megoldásomnak is ez lenne az alapja.

Na, de hogy végre szót is ejtsek arról, amit kitaláltam a vak sötétség ellen:
Mint fentebb is említettem, a hadi irányvonalra alapoznám a dolgot, mégpedig azon oknál fogva, hogy:
erősebb hadi ország---->többet ütnek vele

A javaslatom, hogy hulla által indított sikeres illetve a támadó ország sikertelen támadásai esetén az alap katonáknak egy része, amit a hulla megkap a --csak és kizárólag!!-- hadi és ártó vari események idejéig kapjon egy olyan lehetőséget, hogy kristálygömböt,épületlistát és sereg és szövetség-felmérést végezhessen az adott országban.

Ha bele gondoltok, ez egy nagy startégiai eleme lehetne a játéknak.
Mint pl: "Most ártózzam-e a hullát, mert ha igen, akkor tudni fogja, hogy mizu, de ha nem, akkor csendben megbújhatok...".

Így az élőhalottak információszerzéseinek is lennének korlátjai, viszont némi világosság léenne a sötétség helyett.

Na, mit gondoltok?

Lehet fikázni, vagy dícsérni!
Rajta!

Egy 500 hekis hulla mégis mennyi varizó elhullottat kapjon? Mert olyan sok nem hullik el, azzal a pár 100-zal meg semmit nem ér...
Meg aztán tudjon varizni, de nem kell neki templom és rúna? Tudjon tolizni kocsma nélkül is? Vagy ezek hol lennének elszálásolva?

De sztem amúgy is marhaság. A hulla azé hulla, hogy ne tudjon vari/toli akciót csinálni...
Erősödjön hadiszinten, bár sztem akkor is a legjobban üthető faj marad...
Reply With Quote