Sziasztok!
Már elég régóta figyelemmel követem a topicot és lenne egy építő jellegű javaslatom.
Már írtam én is és rajtam kívül mások is,hogy valamelyest optimalizálni kellene azt a fajban, hogy némi információhoz azért jusson az a szerencsétlen hulla az országokról, ha hadba kerül valakivel.
Úgy vélem ez kiváltképp érvágó dolog, különösen az MF-ek tekintetében.
Ahogy az eddigi fejlesztési irányvonalat nézem, a hadi erősítés a fő gócpont.
Ebbe inkább nem szólnék bele, vannak nálam sokkal öregebb és tapasztaltabb rókák is itt, akik magasabb összefüggéseiben tudják áttekinteni ezt a problémát, de az én megoldásomnak is ez lenne az alapja.
Na, de hogy végre szót is ejtsek arról, amit kitaláltam a vak sötétség ellen:
Mint fentebb is említettem, a hadi irányvonalra alapoznám a dolgot, mégpedig azon oknál fogva, hogy:
erősebb hadi ország---->többet ütnek vele
A javaslatom, hogy hulla által indított sikeres illetve a támadó ország sikertelen támadásai esetén az alap katonáknak egy része, amit a hulla megkap a --csak és kizárólag!!-- hadi és ártó vari események idejéig kapjon egy olyan lehetőséget, hogy kristálygömböt,épületlistát és sereg és szövetség-felmérést végezhessen az adott országban.
Ha bele gondoltok, ez egy nagy startégiai eleme lehetne a játéknak.
Mint pl: "Most ártózzam-e a hullát, mert ha igen, akkor tudni fogja, hogy mizu, de ha nem, akkor csendben megbújhatok...".
Így az élőhalottak információszerzéseinek is lennének korlátjai, viszont némi világosság léenne a sötétség helyett.
Na, mit gondoltok?
Lehet fikázni, vagy dícsérni!

Rajta!