Quote:
Originally Posted by HangMan
Jó neked, 4-5 személyiség után én is hasonlóan vélekednék. De ameddig az nincs, nekem nem az 1A csúcsa cél.
|
A baj ott kezdődik, h fel kell lépni az 1/A-ba! Mármint úgy gondolom, h ha vki azonnal fordulni szeretne 2.-ről akkor nem tud, mert ugyebár csak úgy lehet, h van az 1/A-ban orid, de még feleljen is meg a feltételeknek. Ha meg a másik oriddal fordulsz (ha van) akkor meg azzal nem tudsz ami az 1/A-ban van és várni kell. Szerintem inkább erre kéne vmit kitalálni. Ez kicsit nyűgössé teszi a fordulást. És ahogy HangMan mondja először nekem is a személyiségek gyűjtése a cél, nem pedig az 1/A.
Amiről meg itt szó volt, h 2 körbejárás után járjon a személyiség az meg szinte lehetetlenné tenné a szem. szerzését, ja és h magyaráznád meg azoknak akiket épp akkor érintene, mikor személyiséget kapnának? Meg akik eddig ,,könyebben" szerezték azokkal mi lenne?
Én a változást ha esetleg sor kerülne rá a 2.-ben eltöltött körök számában látnám (pl.2500 kör) és akkor nem is lenne annyi szabi. Persze ez azért nem ilyen egyszerű...csak egy ötlet.