View Single Post
Old 04-26-2009, 14:47
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Princ View Post
Vagyis hiába ütök az első körben akármennyit, az nem vonódik le mert még nem írta ki (meg) a progi hogy mennyi az ÉP-je a mobnak?
Dehogynem vonja le. Ha ütsz, azt levonja, de akkor még nincs kiírva, hogy mennyin van a maci (vagy bárki más). Amint az első kör végén kiírja (volt időd felmérni), addigra már lement az első kör, és minden első körben bevitt sebzés le van vonva.

Quote:
Egy másik téma: piacon jegesmedve-fogat nem tudtam eladni. Gondolom akkor a tollat se fogom tudni, ha van ilyen kategória hogy "eladhatatlan tárgyak".
Van egy "küldetéstárgy" kategória, amiket nem tudsz se eladni, se eldobni. (Pl hogy másnak odaadd, aki még a "fehér medve" közelében sem járt.)

Quote:
Harmadik: piacon már 5 millám hever és nem jutok hozzá.
Írtam már régebben (múlt héten is, és most is), hogy hétvégén nem vagyok olyan gépnél, ahonnan fejleszteni lehetne, ezért hétfőn fog minden olyan módosítás megtörténni, ami a hétvégével kapcsolatos. Légyszi ne játsszátok el minden hétvégén, hogy ha valami nem változott 1 órán belül, akkor azt újra leírjátok, mert ennek nincs sok értelme. Köszi.