Quote:
Originally Posted by Princ
Vagyis hiába ütök az első körben akármennyit, az nem vonódik le mert még nem írta ki (meg) a progi hogy mennyi az ÉP-je a mobnak?
|
Dehogynem vonja le. Ha ütsz, azt levonja, de akkor még nincs kiírva, hogy mennyin van a maci (vagy bárki más). Amint az első kör végén kiírja (volt időd felmérni), addigra már lement az első kör, és minden első körben bevitt sebzés le van vonva.
Quote:
Egy másik téma: piacon jegesmedve-fogat nem tudtam eladni. Gondolom akkor a tollat se fogom tudni, ha van ilyen kategória hogy "eladhatatlan tárgyak".
|
Van egy "küldetéstárgy" kategória, amiket nem tudsz se eladni, se eldobni. (Pl hogy másnak odaadd, aki még a "fehér medve" közelében sem járt.)
Quote:
Harmadik: piacon már 5 millám hever és nem jutok hozzá. 
|
Írtam már régebben (múlt héten is, és most is), hogy hétvégén nem vagyok olyan gépnél, ahonnan fejleszteni lehetne, ezért hétfőn fog minden olyan módosítás megtörténni, ami a hétvégével kapcsolatos. Légyszi ne játsszátok el minden hétvégén, hogy ha valami nem változott 1 órán belül, akkor azt újra leírjátok, mert ennek nincs sok értelme.

Köszi.