Hali
Egy nagy előnye azért csak van a hullának: hogy közel 3 évig lehet beszélgetni arról, hogy hogyan lehetne fából vaskarikát csinálni.....
Vizsgaidőszakban naon unatkoztam haverommal és anarchban amennyire csak gyorsan lehetet, csináltunk 1-1 hullát és egy orkot-törpét.
Így lett egy hulla vs törp és egy hulla vs ork 200 hekin. Tekit egyiknél sem írtunk, mondván meg kell adni az esélyt a túlélő hulláknak. De egy harcos törp és egy tábi ork ellen még így sem volt sok esélyük. Szűk 2 hétig kalapálgattuk egymás hulláját és még ilyen alacsony hekin is -ahol sem a gyújtás se a rablások nem sok mindent érnek- esélytelenek voltak. A sok mészár meghozta az eredmény, nem is inkább a katonai veszteség végett -mert pénzt tettünk bele rendesen- hanem a katmorálon úszott el.
Számadatokkal nem szolgálhatok de mindenkinek van itt elég tapasztala itt ahhoz, hogy elképzelje az orikat.
Régebben még aktívan részt vettem itt a fórumon és volt egy-két ötletem is, de most már csak egy maradt. A hulla -bocsánat a vulgaritásért- egy nagy rakás fekália.
Ilyen formájában nem sok értelme van ebben a játékban. Alacsony szinten a kezdők választják főképp, vagy az "unatkozó vicceskedvű játszani tudók". Bohóckodni lehet is ezzel a fajjal, de többre nem való.
Mehet itt a pro-contra még 3 évig, de amíg Ati nem dönt úgy, hogy tényleg szükséges a változtatás addig az itt leírtaknak semmi értelme és haszna sincs. Mert amiben mindenki egyetért -döntő többség inkább- , hogy lenne mit változtatni rajta.
Szerény véleményem szerint vagy legyen tuningollva, vagy menjen a vérbe és találjunk ki helyette egy új fajt.
Trollok előre!
|