View Single Post
Old 04-23-2009, 10:14
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Princ View Post
Másnap véletlenül visszatértem a közepére a labirintusnak és akkor rájöttem hogy élek. :s
Aztán a bal oldalon lévő 5 ikon közül pár nappal ez előttig azt gondoltam hogy csak 1 aktív, 4 meg vagy nincs megírva és azért szürkék vagy tanulnom kell hozzá valamit stb. Hiszen a térkép ikon is mindig világos, akkor is ha nem a térképet nézem.
De gondolom ezek az egyébként egyértelmű dolgok vhol vagy részletezve lesznek a Kézikönyvben, vagy kiírás nélkül is vhogy egyértelműbbek lesznek.
Ezek már most is részletezve vannak, még képeket is tettem be hozzá.

-->

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Halál:

Meghalni sose jó. Úgyhogy ne tedd. Ne hagyd, hogy az Egészséged nullára csökkenjen. A karaktered sokkal gyengébb induláskor, mind gondolnád!

Ha mégis meghalsz, akkor az élők sorába úgy juthatsz vissza, ha kijustz a Halál labirintusából. Ha egyszer mnegtaláltad a kijáratot, akkor utána ez nem lesz már nagyon bonyolult.

Két nehezítés van azonban: a mozgáspontod nullára csökken, emiatt a kijutás beletelik pár percbe; a szerzett tapasztalati pontjaid csökkennek, és messzebb kerülsz a következő szint elérésétől, és a következő tanulási lehetőségtől.

Az egészség folyamatosan emelkedik, ha nagyon lent van, akkor várj egy kicsit, és felmegy hamar. Közben mászkálhatsz mindenfele, csak harcolni nem célszerű.

Bal oldali oszlop lehetőségei:

A térkép bal oldalán egy multifunkciós részt találsz. A felső részen levő ikonokkal választhatod ki, hogy mit szeretnél ott látni:

Helyszín: Az adott helyszínen lévő tárgyak, ellenfelek, és játékosok listája. Katt a nevekre a menüért, hogymiket csinálhatsz velük.

Leltár: A karakterednél levő tárgyak listája. Katt a tárgyakra a menüért. A páncélzatot érdemes viselni, nemcsak úgy a hátizsákodban hurcolni, ezért ha ilyened van, akkor katt rá, és "Visel". Ilyenkor a tárgylistában egy "(viselve)" jelzővel jelenik majd meg.

Segédek: Itt kicsit hülye a kiírás, mert követőket ír, pedig az a következő pont... No szóval ez helyesen segédek. Ha megtanultad, hogyan lehet magad mellé segédeket toborozni, akkor itt láthatod, hogy kik a segédeid. Ezek lehetnek sima munkások, akik azáltalános munkákban segítenek, mint például bányászat, építés stb, de lehetnek komoly erőt képviselő katonai egységek is, akik az épségedet vigyázzák.

Követők: Ha csapatban harcolsz más játékosokkal együtt, akkor itt látod a teljes cspatot, látod, hogy kik követnek, hogy Te kit követsz. Itt tudod elfogadni is mások követési ajánlatát. Ezt majd részletesen teszteljük később.

Klán: Belépés klánba, klánügyek intézése, új klán alapítása stb. Külön teszteljük majd jó sokat.