View Single Post
Old 04-21-2009, 16:45
vityu vityu is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by szoviet t56 View Post
Miért lenne a csoport szégyene?
Ha sok tolija és varija van akkor nem is tudják meggömbözni és éplistát sem szereznek róla.
Quote:
Originally Posted by Khazad-Dum View Post
Én most V-ben jól elvagyok a teki író orimmal igaz nem 200 hektáron hanem inkább 900 hektáron (ott meg már tényleg hogy milyen fajjal van az ember. Napi 66000 tekercs igaz nekem nincs barakkom .
napi 66000 tekercs az ha óriás, akkor 600 könyvtárat jelent, mással 660-at. Számolom az óriással:
akkor maradt 300 hely a többinek, ahová kell 18% ház, házhiányt nem éri meg csinálni, mert nincs sok épület, ami nem működik. Ez a 18% 162 db házat jelent. Marad további 138 üres hely akkor templomnak és kocsmának. Számolgathatunk utána, de szerintem jobb lenne, ha mielőtt elmond valaki egy hatalmas, és örök igazságot, csak kicsit átfutná, hogy a másik mit is írt le. Nem hinném, hogy nincs a környéken egy olyan tolvaj, aki 100kocsmán ne menne át, mert akkor még csak hadi tolvajnak se nevezhető. Nem hiszem, hogy nem lenne a környéken egy olyan varázsló, aki mondjuk egy 25% templommal rendelkezik...
Ha egy ország, aminek a 66%-a termelő épület, és ezzel a csoport tetején foglal helyet, szerintem is a csoportot jellemzi.

Bár abba is bele kell gondolni, hogy akkor 900 hektáron miért ütnék be földre, mikor úgyse kapják meg a földet...Bár én azért végignézném, ahogy végigveri a csoport!
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote