View Single Post
Old 05-24-2006, 12:22
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by aúú
Átmásoltam ide azt, amit a másik fórumon felvetettem, aminek igazából itt a helye:

A torony védő...
Szerintem nagyon is jó, hogy benne van a játékban, mert azt elfelejtitek, hogy míg egyéniben ütnek pár száz hekit, addig klántámadás esetén akár sok ezer hekiket is lehet veszteni, éppen ezért a nagyobb kockázathoz nagyobb zsákmány is jár....
A klántámadásnál az országoknak a támadó ereje ugyanúgy számolódjon, mint ha egyéniben mennének és ezt úgy lehetne megoldani, hogy minden ország bejelölhetné, hogy mennyi tábornokot küld az orijában rendelkezésre állók közül a klántámadásba.... ugyan úgy, ahogy a 4 fős szöviknél megadhatod, hogy mennyi sereged menjen ütésnél segíteni. Mindezek mellett viszont az alulról támadás esetén kapható 10% bónuszt NEM támogatom, mert a tábornokok bevezetése jelentősen megváltoztatja az erőviszonyokat (főleg egy tábornok ork esetén), miközben a zsákmány eleve nagyságrendekkel nagyobb mint amit egyéniben össze tudsz hozni...

Várom a reakciókat rá...

Szóval...
Igen mindenképpen egyetértek a támadások erősítésével. Szerintem jelenleg az egyéni támadásokkal nincs igazán baj, támadni is jól lehet védekezni is ennek megfelelően, magyarul jól működik a rendszer.Mindenképpen támogatnék olyan megoldást a klánok esetében is, mint egyéniben! A felfelé ütés bónuszt pedig MEGADNÁM, mert anélkül az egyéni támadásokkal is baj lenne sztem.

A klántámadások erősítése annyira szükséges lenne sztem, hogy még a toronybónuszok elvétele is jobban tetszene, mint a mai állapot...annak ellenére, hogy nem ezt tartom a megfelelő megoldásnak.

El kellene mindenkinek fogadni, hogy van pár deffenzív tipusú játékostárun akik vagy a napi ráfordítható időmennyiség vagy egyszerűen a lelki beállítottságuk miatt szeretnének "biztonságosabban" kevésbé figyelmet igénylő stílusban játszani. Mivel ezt egyéniben meg tudja tenni "lsd elfek" nem lenne szerencsés ha klánnal pofozógépek szerepére lennének kárhoztatva csakazért, hogy mi akik többet játszunk ki tudjuk "élni" magunkat. Sztem ugy kell erősíteni a támadásokat, hogy a védekezést nem gyengítjük le. Megvan rá egy jól működő szisztéma (lsd egyéni játék) csak adaptálni kellene a klánokra.
Reply With Quote