View Single Post
Old 04-20-2009, 18:31
Pali papa's Avatar
Pali papa Pali papa is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Liza itt is... View Post
Az alsó csoportok alján gyakran előfordulnak olyan országok, akik 200 vagy kevesebb hektárra berendezkednek, hogy ott biztonságban megszedhessék magukat. Van példa arra is, hogy valaki egyáltalán nem megy felfelé, viszont több száz millió aranyat összeharácsol, így az alsó csoportos olcsó piacokat egyedül képes befolyásolni (felvásárolni minden nyersanyagot, többszörös áron adva). Ezzel a magatartással a normálisan játszó országok játékélményét lerontva.
Liza!
Melyik csoportra gondolsz?
Mert Te lassúcsopis vagy általában és ott szerintem teljesen rendben vannak a piac árai. Legalábbis mikor néha benézek oda, mert igazság szerint nem sűrűn teszem.
Hozzátenném, hogy ismerek olyan lányt a Q-ban akinek 7 éve ott van az orija, nem fejleszti, csak eteti a népet és örül a kis királyságának. Többször, több orimból beszéltem vele mikor odaértem és nem, nem akar feljebb menni, neki ez a játékélmény, nem harácsol, nincs is semmije, de ő jól érzi magát így. Toljunk ki vele azért mert drága a kaja?
Ha jól emlékszem az az igazi stratéga, aki mindig képes a körülményekre reagálni.
Nem támogatom ezt a javaslatot, többek között azért sem, mert mindig vannak akik kezdők és még nem tudják hogyan kell ezt a játékot játszani. Szerinted mennyi ideig maradnak itt ha egyszer csak belázad a seregük, mert nem tudnak feljebb menni?

Az sokkal gusztustalanabb, amikor egy szövi (távol álljon tőlem a személyeskedés...) beáll a 200 heki max. pontszámához "halászni" és folyamatosan tépi szét a kezdőket...

http://s1.sfgame.hu/index.php?rec=67834 Az én kicsi varázslóm...
The Following 2 Users Say Thank You to Pali papa For This Useful Post: