View Single Post
Old 04-19-2009, 17:49
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Microby View Post
Kezdtem egy másik országot 5. szinten és arra gondoltam hogy óriás hadissal el lehetne menni a 3. szintig ahol orkra gondoltam majd váltani de az még nem most lesz. Arra gondoltam hogy 5. szinten a pénzgyűjtés a lényeg és hogy egy kereskedő személyiség jó lenne és szerintetek ez így jó vagy hagyjam a kereskedőt és valami mással legyek? És majd orkra mikor érdemes váltani vagy ne is váltsak? Mit javasoltok?
Hat, ha penzt akarsz gyujteni a 0-rol, akkor en gnom tekiiro lennek egy ideig. Kereskedo olyan sok penzt nem hoz, annyi bankot nem tudsz beletenni, max nagyon fenn, vagy nagyon lenn.

Orkra egyedul? Tartalek nelkul? Az eleg ongyilkos vallalkozasnak tunik. Szoviben persze mas dolog, de orkhoz penz kell, jo szovetsegesek, es sok szabadido.
Vittem mar mf-kent is, de eleg macera volt vakon. Kb ugy mukodott a taktikam, hogy kineztem vkit a kronikabol, ha nem sikerult a gomb orultem ( nem hulla ), es ment ra a toronyijon feluli paci es mindig bevertem. De igazabol ezt azert nem ajanlanam, csak nagy adag mazochizmussal.