View Single Post
Old 04-19-2009, 15:06
laci laci is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Dus, az hogy te milyennek képzelsz el egy jókora patkányt, az egy dolog, de a meglehetősen bizonytalan "JÓKORÁN" kívül nem sok alapja van a leírásodnak

De vegyük azokt a paramétereket amelyeket elképzelsz: még így sem értem, miért kellene megijednem egy 60 centi hosszú állattól (a farkát hadd ne számoljam bele, hacsak nem valami harci farok), amelyiknek 4 centis fogai vannak. Ez kb. egy közepes méretű kutyának felel meg, és kutyákat már elég simán öldösünk ezen a szinten.

Azonkívül lehet hogy a fegyverzet nem túl jó, de azért a 3-4 centis fogak vs. átlagos kard, illetve a sityakos/páncélos/kardos vitéz (azaz én ) vs. 60 centis rágcsáló összehasonlításban én valahogy nem a rágcsálóra tippelnék.

Ja, és az utolsó bekezdéseddel kapcsolatban még egy megjegyzés: ennek a számolásnak semmi értelme nincs, azért egy ilyen játékban a fejlődés nem olyan tempóban működik mintha a egy regényben, netán a valóságban történne.Emiatt történhet meg hogy kb. egy óra játék után már varázslatokat használhatsz.

(bocs ha netán offolásnak tűnne, de nem tartom arányosnak az erőviszonyokat, azért kezdtem érvelni; de amit akartam, elmondtam, úgyhogy ezt a vitát nem folytatom )

Last edited by laci; 04-19-2009 at 15:25..