Quote:
Originally Posted by laci
Ha egy harcra ráfókuszált, páncélos/pajzsos/kardos figura lennék, aki kifejezetten vadászni indul el, akkor azért nem rettennék el egy patkánytól. Vagy ha igen, akkor otthon maradok kenyeret sütni (pék is lehetek majd, ha jól láttam  ).
Igazából nem zavarna, mert elég sok játékban jelent kezdő szinteken egy-két kisebb állat is komoly nehézségeket, de azért az hogy egyedül vadászgatva még 11-es szinten (és itt elsősorban a szerzett és a képességekre elköltött TP-kre gondolok) is minimum kétesélyes egy patkány megtámadása, egy kicsit még erős nekem, de remélem, hogy majd ezek az erőviszonyok is finomítva lesznek 
|
Hát ...nem tudom...Én egy jókora patkány ilyennek nézek:
50-60 cm hosszú test, ugyanekkora farokkal...Két lábon áll, hisz nagy, agya is nagyobb, rájöhetett, hogy úgy jobb Neki... + van Neki 3-4 cm hosszú tűhegyes fogazata.
(jókora = eltorzultan nagy az átlaghoz képest...úgy 2x-3x nagyobb az átlagnál)
Nos, hogy leírtam milyen a patkány, nézzük a tényket:
-Az a kard, páncél, sisak egy kaki, a legrosszabb a játékban. Jó, mondjuk megnégyszerezi a karakter erejét, és akkor még sokat mondtam.
Nos, egy 11-es szintet, nagyjából 2,5-3 óra játékidővel el lehet érni (Nekem legalábbis sikerült...)...
Tehát az mondod (írod), hogy ha most rád rakok egy kis páncél, meg sisakot, meg adok a kezedbe, egy roszdás, nem túl élel kardot, akkor 3 óra harctapasztalat után Neki mennél egy ilyen patkányak?? Hát, megérdemled a halállabirintust