View Single Post
Old 04-19-2009, 13:50
Dus Dus is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Xeper View Post
Ha egyikre sem tudod a választ, nem kell válaszolni...

A rúgás 2-3 sebzése csak most jó, ha erősebb lesz a karakter, akkor kicsit kevés lesz.
A páncél varázslat nekem sem sokat segített, azt gondoltam, hogy majd magasabb szinten erősebb lesz a varázslat hatása.

A 6. pontról meg annyit, hogy pl a kutya is köztes állapot... Ha én nem is látom a neve mellett feltüntetve, hogy milyen erős is az a lény, a karakter elvileg látja (pl hogy 10m magas, 50cm karmú patkány...) Akkor legyen kiírva. Ha nincsen kiírva, akkor ne kelljen meglepődni azon, hogy egy giliszta kicsinál!
Nem volt kérdés, úgyhogy semmilyen választ nem kellett tudni
Másrészt, többre is reagáltam, normálisat, nem tudom miért kell így leszólni
Harmadrészt, Te sem tudtál semmiféle "választ"

Amúgy meg a rúgás teljesen értelmét veszíti majd a varázslatok mellett, szóval teljesen jó az a 2-3-as sebzés Alacsonyabb szinten legalábbis, de később a varázslatok sokkal erősebbek, így azokat fogod használni. És lesz elég varázspontod hozzá, mert lehet növelni
Ha meg mégis elfogy, akkor így jártál, és érd be a 2-3-as sebzéssel

A 6. pontról meg nem azt írtam, hogy nincs, hanem hogy kb, avagy majdnem nincs. Persze, ennyi erővel 10 lény is elég lenne a játékba. Elég uncsi lenne

Már volt szó a lények erejéről, és meg lett mondva, hogy tapasztald meg. Nem kell az elején lemenni a csatornába, nem hiszem hogy véletlen lenne így kitalálva az egész Amúgy meg ha félsz, tanulsz észlelést és fellökést (ha majd működik) és gond nélkül megnézed a lények életét, feltérképezve ezzel, hogy mekkora erejük van. Ezen kívül más játékosok, elsősorban a klántagjaid is tudnak segíteni, meg miért baj az, hogyha 1x-2x meghalsz??

Amúgy meg patkányt megvizsgálod:
"Egy JÓKORA csatornalakó..."
Egy gilisztát megvizsgálsz:
"EMBERMÉRETŰ giliszta araszol feléd..."

Kívácsi vagyok arra (ha már itt az 1m magasságot és 50 cm karmokat felhoztad), hogy Te az emberméretűt, 15-20 cm-nek veszed??
Én őszintén bevallom, ha egy velem egy magasságú giliszta jönne velem szemben az utcán, picit megijednék
Egy nagyobb darab patkánytól nem ijednék meg, de az biztos, hogy nem mennék oda és kezdeném el rugdosni...Szépen elkerülném...

Úgyhogy ki van írva minden amit szeretnél

Last edited by Dus; 04-19-2009 at 13:57..
Sponsored Links