View Single Post
Old 04-18-2009, 15:07
Dus Dus is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce View Post
Bejelentkezésnél, amikor kéri a felhasználónevet, jelszót, a tabulátorral csak a 2 kitöltendő cella között lehet váltani, nem tudok leváltani a "Belépés" gombra.

(Tab + Space -szel szoktam kattintani, gyorsabb, mintha egérrel rákattintok, és furcsa volt, hogy felugrott a felhasználónévre, és a space-szel kitöröltem onnan )
Bárhol nyomsz egy entert bejelentkezik. Legalábbis Nekem. Szal nem kell rámenni a belépés gombra

Quote:
Originally Posted by Xeper View Post
Eddig kereskedtem, most bányásznék, de valahogy nem esett le, hogy merre van a tárna. El tudná valaki mondani?

Kereskedelem: nem lehetne majd még azt is kiírni, hogy összesen mennyi cuccot bírok el? A kocsikat vásárolva nem láttam semmi változást pl az erőnél (ami tudtommal a teherbírást jelzi), és csak próbálgatva sikerült rájönni, hogy mennyi fér a kocsiba.
Nem frissül automatikusan, ezt már írtam másik topicba. Ha újra bejelentkezel amikor Nálad van a kézikocsi, stb., akkor zárójelben nagyobb szám van. Az jelzi, hogy mennyi az össze teherbírásod. Az, hogy melyik árú milyen nehéz, pedig az észleléssel vagy az azonosítással meg lehet tudni, de a kereskedelmi árúk (fűszer, ananász, banán, gyöngy) mind 2 nehézségűek

Quote:
Originally Posted by Xeper View Post
A másik: szabad rablás van? Nem lehet eltárolnom a vásárolt kocsimat? Esetleg piacon kellene tartani kicsit drágábban? (mint a Hódítóban ) Mi van akkor, ha évekig nem veszik meg valamimet a piacon? Gyűlik a lista törölhetetlenül? Vagy elvész?
Kirakod mondjuk 1 arannyal kevesebbért, mint amennyibe került. Ha megveszik, buktál egy aranyat, mert majd egy arannyal drágábban veszed meg megint. Ha nem veszik meg, megveszed amikor szükséged lesz rá, és mintha leraktad volna valahova. Annyi, hogy ekkor kell hogy legyen Nálad annyi pénzt, amennyiért kirakod a kocsit, szekeret...