Quote:
Originally Posted by Penya
Ezt főleg azárt linkeltem be, h tudjatok róla és ne érjen váratlanul, nem kell vele egyetérteni, ha elolvastad úgyse felejted el. Majd ha 700 körül lesz a benzin ára vagy még feljebb emlékezzetek erre és cselekedjetek in hoc signo.
|
Penya!
Igazad van, tényleg komoly bajok előtt állunk. Viszont amit olvashattunk ill. a riportban láthattunk nem újdonság. Ha utána néz valaki a római klub tevékenységének, ott már 1972 környékén találhat egy bizonyos Meadows nevű emberkét és a nevéhez kötődő modellt is megszemlélheti. Komoly hasonlóságot fedezhetünk fel. Kicsit furcsa ezt úgy viszont látni, mintha az egészet most fedezte, alkotta volna meg egy magyar fizikus, aki természetesen abszolúte nem vallásos és puszta tárgyilagosságból támogatja a katolikus egyházat. A teamjében is csak véletlenül vannak papok.
Egyetértek azzal, hogy komoly baj van (nem oly nehéz ez nekem, lévén környezetvédelem szakos voltam a Berzsenyin...), de ha a történelmet tekintem akkor az egyházakat messzemenően kizárnám ebből a dologból.