View Single Post
Old 04-16-2009, 22:33
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Swiss View Post
Mindhárom karakterrel sikerült teljesíteni viszonylag rövid idő alatt az első küldetést.

A 2-es és 3-as karakterrel már a bölcs nem ajánlotta fel, hogy megkereshetném a tollát.
Ha teljesítetted az elsőt, akkor felajánlotta. Ugyanabban a párbeszédablakban van, amiben gratulál az első küldetés teljesítéséért.

Quote:
Varázsolni nem nagyon sikerült még, nem igazán tudom, hogy kell növelni a vp-k számát.
Tanuláskor a jobb oldali oszlopban van 3 fejleszthető tulajdonság: egészség, varázspont, erőnlét. Itt tudod a varázspontok számát növelni, ha itt a varázspontot választod, mint tanulandó.

Quote:
Az előbb ismét jelentkezett Rider3-as probléma, kettőt írt ki támadáskor megint. Sajnos valahogy nem bírtam bemásolni az eseményeket, de azt írta ki hogy megtámadom Rider3-at. Majd a konkrét ütközetnél Rider2 volt a kiírás.
Célpontnak tehát azt írta, akit ténylegesen megtámadtál? Ha az okozza a hibát, amire én gondolok, akkor azt kell írnia, de az előbb Gee azt írta, hogy a másik név szerepelt ott, amire viszont nem látok okot...