Thread: Szabadság
View Single Post
Old 05-23-2006, 19:08
Sabee
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Szia Penya!

Nem a hosszú (nyári, téli stb.) szabikra gondolok, hanem arra, hogy tegyük fel játszom hétfőtől ugyebár (természetesen munkahelyről ), de mivel otthon egyelőre nincs gépem meg netem, hétvégékre inkább mindig szabira megyek, nehogy hétfőn esetleg ne ismerjek az orimra...de ugye, ha már hétfőn reggel újból csatlakozni szeretnék, péntek reggel ki kell küldjem az orit a 72 óra miatt, vagyis pénteken már egyáltalán nem tudok játszani...ha meg netán a pénteket végigjátszom, akkor ugyebár hétfőn még nem tudok visszajönni, csak kedd reggel ...és a szabadság alatt a tettvágy meg majd' szétfeszít, alig várom már a következő munkanapot, ami azért nem semmi, igaz? ...és ez így megy hétről hétre...
Nos, természetesnek tartom, hogy aki otthonról is tud játszani, annak ez a probléma eszébe sem jut, de mint azt említettem, nagyon szeretem ezt a játékot és sokat jelent nekem, és számomra igenis sokat számít, hogy tulajdonképpen tényleg csak hetente kb. 4 napig tudom űzni
Mindenesetre nagyon köszi a támogatásodat, remélem, nemsokára hatalmas táborra teszek szert ilyen játékosokból, mint Te vagy

Üdv.: Sabee