Thread: Elf
View Single Post
Old 04-16-2009, 00:27
vityu vityu is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by Microby View Post
Tudós a személyiségem. Mf-ként szeretnék végigmenni és egy beton elf lenne a cél. Úgy szeretném hogy tudjak varizni meg legyenek tolik és a saját elképzelés full íj lenne. Nem tudom szerintem így jó lenne. Önellátó legyek és ne zargasson senki. Köszönöm a segítséged.
Ilyen gyakorlatilag nincs. (A tolvaj-varázsló elf SOHA sem lesz beton. Akkor durván kell épülni, 30% kocsmát, és 25% templomot tartanék kb, de a csoporttól is függ.) Ennyivel be is fejezhetném, de kicsit inkább kifejtem.

Betonelf. 3/G-ben jó védelmed van egy 18-18% barakk torony aránnyal. Gömböt tudsz csinálni egy 15% templommal, de azzal inkább csak a hadisokat, meg pár tolvajt.Lopni tudsz jó arányban sok országtól egy 20% kocsmával.
Ha ezek mellé tartasz tanyát, annyit mennyit kell, akkor nem marad elég épületed a házra. Ha a házakra hagysz, akkor etetni kell. Azt lopásból tudod megoldani!
DE, ha lopsz, akkor számíthatsz a megtorlásra, ennyi kocsmával viszont egy közepes feles lelop, legyilkolja a varázslóid. Ennyi templommal egy kicsit templomosabb hadi varázsló óriás le tud ártózni. Ennyi barakk toronnyal szerintem egy orkot is tartalmazó szövetség leüt. (nem számoltam, csak tippelek) És ezeket egy szövetség meg tudja csinálni, de legalábbis 2-t belőle.

Szerintem ez a felállás nem működhet normálban. Vagy szövetségbe kell menni, ahol nem tudsz igazán csinálni semmit (mert vagy keveset hoz a lopásod, vagy nagyon sokba kerül az ártás), vagy mf maradsz, de akkor feladod vagy a lopós, vagy a varázslós oldalt, és normálisan bevédve magad próbálsz meg csendben haladni.
Az elf erre való, én nem próbálkoznék vele.

Ez csak vélemény volt, másnak lehet más, egy biztos, én nem akarom kipróbálni.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to vityu For This Useful Post: