View Single Post
Old 05-23-2006, 17:29
Reaktor Reaktor is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by monro
Ugyanaz a válaszom mint Wandnak. Az fog elugrani ha van gombja aki fostos vagy "elmentek neki otthonról". Eddig az ugrott elaki nem tudott 1 óra alatt összekiabálni mindenkit éjjel 4-kor mondjuk. Bár mióta csak 1x van váltás elugrani sem lehetett. Az elugrálós móka is véges és rengeteg pénzbe vagy földbe kerül. Ha a frissítés "csak" 500K arany akkor is 2 nap alatt le lehet nullázni a fostos klánt anyagilag és épületileg.
Nemrég a szkarabeusz klán is ugrált nagyon sokat. Mégse neveznék onnan senkit Fostosnak!!!
Sok klánnak voltak kirakható-bevehető kis, és kisebb országok a tarsolyában!

És amíg lesznek olyan kis szar orik, akiknek nem számít, hogy már vagy 20 szor léptek klánban addig ez a lehetőség adott lesz.

Tehát nekem senki se mondja, hogy nem lesz menekülésre használva a frissítési lehetőség, mert a legnagyobb hangadók zöme már MENEKÜLT!!!

Megéltem, láttam majd minden oldalon, szal kár is tagadni!!!

És bár bontani adott lesz, de a felfelé menekülés követése sokba kerül, vagy lehetetlen.

az 500 milliós összeg meg kimerítene egy nagy klánt? ugyan már aki legalább 50K katit termel naponta.......
És az időnyerés is menekülés!
Ha megvárhatod, hogy a piacról mindened visszajöjjön.

Én azon a véleményen vagyok, hogy ha lesz is frissítés menekülésre ne lehessen használni.