View Single Post
Old 05-23-2006, 12:29
wand wand is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by monro
Alba.
Nem csak ugy lehet támadni, hogy eleve elhasználod a firssítési lehetőségedet!
Sőt... ugy nem is érdemes,mert a "sunyulás" kétélű fegyver... Ha megmarad a frissítésed akkor megint az üt alulról aki jobban taktikázik. Nekem tutira menne az alulról ütés erre mérget vehetsz Korábban levezettem pontról pontra.
ez így nem igaz, ha nem az ucsó pillanatban állsz oda, hanem normál kötrváltásnál, esetleg ahogy már írtad pl 500k egység lefokozásával
akkor a védőnek semmi más dolg a nincs, mint óra 50-kor (másik javaslat szerint 59 kor) frissíteni és elmenni mieléőtt indítanád sereget, majd kirakni vagy bevenni egy tagot, és máris jópár körre van,
ha jól emléxem pont a te problémád volt, hogy egy ugráló klánra az odaállás lehetősége 0.1%. ezestben ha nem 59 kor ugrasz oda, akkor a támadás elindítására 0.1% az esélyed.
szal ha ez bejön nem marad más mint az ucsó pillanatban való odaállás, vagy nem tudsz támadni, mert a támadott elfrissít mielőtt támadnál.

tehát vagy frissítéssel állsz oda, vagy nem tudsz támadni
ha frissítéssel állsz oda akkor felülről ütsz miközben téged alulról
jössz nekem itt állandóan, hogy nem akarok esélyt adni a védőknek.. vazze te nem adnál esélyt a támadónak.

nagy problémád, hogy az Ati javasolta 10mpel a védő sereg már 2 körről megy miközben a támadó 1 körös.
felhívom figyelmed, hogy egyéniben is iugyanez van az összes csoportban.
+ nem nem véletlen hívjuk VISSSZA TÁMADÁSNAK, ha támadni akarsz akkor támadj, ha védekezni akarsz akkor védekezz. ha nem tudod a támadó sereget fogni akkor támadj VISSZA, de ne legyen már az a probléma, hogy nem tudsz ugyanbban a körben indulni, lévén VISSZA támadsz azt már csak akkor teheted ha téged már támadnak, ez szerintem így logikus.