Quote:
Originally Posted by GOD
AÚÚ figyi!
Amit te mondassz a piacról való vásárlásról, csak annyit tennék hozzá. Én 3k-n elf voltam még tavaly, úgy mentem fel 7.6k-ig, hogy a piacra nem mentem ki, csak akkor amikor földet hoztam, esetleg vettem párezer lovat amikor bejöttek az épületek... 250k pacim volt bent, fent volt a specvari, nem látott be senki. Minden este tudtam volna ütni. Itt hogy veszik észre hogy támadni akarok?  csak bontottam amennyit kellett, odaálltam és paff...
Bár lehet hogy mázlisorozatom volt...  de 25-ször egymás után??? 
Mindent összevetve ez egyeseknek nagyon egyszerű,hangulatos, másoknak eszméletlenül összetett és nehéz játék azoknak akik komolyan játszanak... Pl: te megcsinálnád, hogy ha sokat szogatnak restartolsz és élőhalottként szórakozásból addig ütöd az ellent mig el nem fogy a delikvens serege? Elég komolyan tönkre lehet verni igy egy orit, gondolj bele :-) Mindez nem kerül semmibe. 2 körönként támadsz, nem fontos hogy beér-e vagy sem, igyis ugyis döglik az ellenfél serege :-) mig a tied nem :-) Őt már lehet hogy idegesiti pár nap múlva a dolog...
ez csak egy lökött példa arra, hogy odafent mennyire komolyan megy az egész és talán ez mennyire ,,rossz,,
|
Hát először is kezdjük azzal, hogy másfél éve biza ingencsak más volt a játék mint most és ha akarod beszélhetünk arról, hogy mit meg hogy lehetett megcsinálni másfél éve, de eszméletlenül nem ide tartozik...

Ahogy Monró is írta, nem véletlenül lett kiszedve (amúgy 250e paci manapság még 4-5e hekin is kevés ha be akarnál ütni valakit még egyéniben is, nemhogy 7e heki körül, szóval póróbáld meg újra a mostani rendszerben) annó és én továbbra is az ellen lennék, hogy visszakerüljön a nagy orival egyfős klánban üssük a sok butust, aki össze mert állni 10 fős klánban...
Atis, abban teljesen egyet értek veled, hogy a sunyi támadásokat nem támogatod, mert azokat én sem, de a mostani rendszer ugyibár pontosan ez van támogatva, mert a játékosok nagyon nagy része éjjel alszik és nem azt nézi, hogy az a klán ami eddig 3 körre volt, éppen 2 körre van e tőle hajnal 2-kor... ráadásul ha valaki eleve 2 körre volt eddig is és az támad, majd bont le, akkor mint azt már sokszor elragoztam símán visszakísérhetetlen most...
Chris egyébként tuti arra gondolt a javaslatában, hogy ki lehetne próbálni, hogy a felvetett ötletek tesztszinten mennyire működnek, mert nagyon sok a HA mindegyik felvetésben...