Quote:
Originally Posted by Khazad-Dum
Nem igaz, hogy napi egyszer kell ránézni ha napi egyszer néznél rá és leártózzák napközben akkor nem hiszem hogy ezt mondanád.
|
Lehet napi kétszer is rá kéne nézni akár. Kíváncsi vagyok mekkora kárt lehetne tenni annyi ellenállással. Készültségpazarlás lenne. Ugyanazt a készültséget bármilyen ütőgépre elhasználva többet ér.
De legyen 1/A. Legyen egy kőgazdag klán ami unatkozik, más nem fogja úgyse megcsinálni az alábbit: Legyen az orknak 79%!!! barakkja többi ház. Menjenek rá az egyéni támadóerőre, tábornok személyiséggel. Mondjuk 2k hektáron lovasokkal h szemléletesebb legyen. Felfele-lefele támadást kihagyom belőle h kevesebb legyen a szorzó.
2000*0,79*52*6*1,4*1,3*1,3*1,2~1399612 -> bármin átmegy.
Ezt a támadóerőt egy hulla
1399612/(40*6*1,5*2*1,3*1,07)~1398 barakkból oldja meg.
Kevesebb mint 70%. Nehéz választás. Én is az orkot választanám aminek minden resist nélkül rommá gyújtják az országát és kv előtt kitekizik. Jólesne milliárdokat ölni a támadásokba nap mint nap. És nézni h a hullák úgy húznak el mellettem vagy rajtam keresztül mint az ágyúgolyó. Vándor élőholtak előnyben, azokat haza se kíséred. Minimál időráfordítással.
Hazakísérésről jut eszembe. Betegség. Ennyi előnnyel ugrásszerűen nőne a hullák száma. Felsőbb csoportokban nem lehetne úgy támadni h ne legyen beteg az ország.
A 79% barakkos ork persz. egy erősen sarkított vmi. Csak szemléltetni akartam h egy végletekig átépített ork gyengébb lenne mint egy átlagos hulla.
A mondanivaló csak annyi h ötletek kombinálása ide vagy oda a ló túloldalától maradjunk távol.