Thread: Hulla tuning
View Single Post
Old 04-11-2009, 15:03
Serg Serg is offline
Member

Activity: 4%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Khazad-Dum View Post
Szerintem meg egy hulla legyen egy durva hadis faj aki átüt elfet is ha teljesen kitámad. Cserébe a védelme csak halovány és lehet szivatni tolikkal és varikkal. Nem látom, hogy miért ne lehetne egy végletekig támadásra kihegyezett faj. A kezdők úgy se lennének vele mert a lopástól elmegy a kedvük elég hamar, a tapasztaltabbaknak aki kihivást keress az elég szépen el lehetne vele.

Javaslatom a szintenkénti bónuszok szintenként, belettem a SMOOTH SCOOLER javaslatait kicsit át alakítva, szerintem az övé egy járható út.

5.szinten
+20% hadibónusz (csak támadásra)
+10% lakibonusz (40 helyett 44 katona)
+5% tolireziszt es varireziszt (-5% zsakmany, -5% arto hatas)
5% esely az eredmeny nelkul toli/vari akciora (kb. minden 20. akcio)

4. szinten
+40% hadibónusz (csak támadásra)
+20% lakibonusz (40 helyett 48 katona)
+5% tolireziszt es varireziszt (-10% zsakmany, -10% arto hatas)
10% esely az eredmeny nelkul toli/vari akciora (kb. minden 10. akcio)

3. szinten
+60% hadibónusz (csak támadásra)
+30% lakibonusz (40 helyett 52 katona)
+10% tolireziszt es varireziszt (-15% zsakmany, -15% arto hatas)
15% esely az eredmeny nelkul toli/vari akciora (kb. minden 7. akcio)

2. szinten
+80% hadibónusz (csak támadásra)
+40% lakibonusz (40 helyett 56 katona)
+20% tolireziszt es varireziszt (-20% zsakmany, -20% arto hatas)
20% esely az eredmeny nelkul toli/vari akciora (kb. minden 5. akcio)

1. szinten
+100% hadibónusz (csak támadásra)
+50% lakibonusz (40 helyett 60 katona)
+25% tolireziszt es varireziszt (-25% zsakmany, -25% arto hatas)
25% esely az eredmeny nelkul toli/vari akciora (kb. minden 4. akcio)

-Megkapná a katona morált 100% morált.
-A vérszomj is megmarad.
-A betegséget is durvább lefolyású lenne, (ahogy Dus javasolta)de nem 80% hanem csak 30%-kal

Szerintem akármit teszünk vagy tesztek a hulla az mindig is egy MF-faj lesz. Szövibe még akkor se venném be ha ez itt mind megvalósulna. Mint mondtam egy végletekig brutális hadi fajt képzelek el, aki úgy megy át teljes sereggel még az átlagosan bevédett elfen is mint f*s a libán. Cserébe nincs tolija és varija és nem lát semmit a többi orikból. És ha nincs otthon az egész sereg akkor csapnivaló a védelme, mert csak támadni, és támadni tud.

Esetleg még az hogy ne tudjon képezni ijjászt csak elitet meg lovast, de ez már tényleg csak így a végére jutott eszembe.

Várom a véleményeket.
Szerintem meg nem. A hullának vannak előnyei és vannak hátrányai aki szeretne vele játszani az tegye annak minden előnyével és hátrányával együtt.
Láttam a 4 es szinten olyan hullát hogy valszeg nem sokan fogják megtámadni olyan kockázati tényező van benne(nagy sereggel kell menni és még pestises is leszel)és láttam olyan elfet is akin át lehet gyalogolni 8 sereggel akár.
Nem támogatom azt hogy egy új speciális fajt csináljunk és felborítsuk a mostani egyensúlyt.
Ha nagy támadóerőt akarsz játszál orkal,ha védekezőst akkor elfel...stb,de az összes fajnál vannak előnyök hátrányok valamit valamiért elven és ebből a szempontból a hulla pont jó ahogy van.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Serg For This Useful Post: