Thread: A kőolaj után
View Single Post
Old 04-11-2009, 14:49
Phoenix's Avatar
Phoenix Phoenix is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by none View Post
kivéve ha úgy hal ki az ember, hogy sikerül a Földet is lakhatatlanná tenni
de igazad van minden a legnagyobb rendben van biztos, felesleges megpróbálni változtatni bármin is hisz ez az élet rendje
lehet a világ se tud majd tovább tágulni, és lesz egy újabb ősrobbanás felesleges erőlködni
szerintem Ázsiában és Dél-Amerikában is sok az éhező ember..
amúgy kb 1 milliárd éhező ember van most..
ok a vulkánok is erősítik a globális felmelegedést..
de ha lehetőségünk lenne, hogy mi ne tegyük, akkor miért ne változtathatnánk, ha csak elvben is.. nem tudom valahogy az a hozzáállás, hogy lesz ami lesz engem nem érdekel az nem túl előnyös számomra..
de lehet én vagyok a naív, és már rég kipusztulásra vagyunk ítélve, és neked van igazad
Félreértettél...nem nemtörődömségből, közömbösségből ez a véleményem. Próbálok spórolni amin csak lehet, pl energiatakarékos izzók, ne használjam felselegesen a meleg vizet, stb. Ezzel ha rábeszéled a környezeted, akkor elég sokat lehet spórolni pénzben és erőforrásban. Csak az emberek többségét összezavarja az a sok tanulmány, amik egymásnak ellent mondanak és így nem lehet összefogásra felszólítani az embereket. Ahogy Redback is írja az emberek többsége nem adja fel a komfortista életét. Sztem te sem szívesen tisztálkodnál heti egyszer akkor is hidegvízben, vagy csak egyszer enni egy nap, hogy az éhezők ne haljanak éhen, esetleg napi 4 óra lenne engedélyezve az elektromos áram használatából és még lehetne sorolni. De amíg nem következik be a legszörnyűbb forgatókönyv, addig ne várj összefogást, bár akkor lesznek sokan, akik csak magukra, egyénekre gondolnak és nem arra, hogy a közösségnek mi lenne jó. Valószínüsítem, hogy ez amolyan civilizáziós betegség lehet, amiből egyszer talán kinő az emberiség.

Egyébként miért aggódunk annyira a jövő miatt, hisz a maják is megírták, hogy 2012.12.21-én vége lesz a világnak

All this has happened before, and all this will happen again...
End of line...
(BattleStar Galactica)

[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)

"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."

(BattleStar Galactica)
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Phoenix For This Useful Post: