Quote:
Originally Posted by vityu
Szerintem ez buta hozzáállás.
Igen, a földünk jelenleg a felmelegedés állapotában van, de az ember olyan szinten erősíti ezt a felmelegedést, hogy az általad említett evolúciónak NINCS ideje az élőlényeket átalakítani. Olyan gyorsan zajlik le ez a melegedési periódus, hogy az élőlények nem tudnak alkalmazkodni, pedig ez az evolúció alapja. Lehet, hogy a jegesmedve teljesen jól átvészelné, ha nem 100 év alatt játszódna le, hanem 1000 év alatt.
Fel fog borulni az egyensúly, ami a földi élet kb 90%-ának vesztét okozza majd. És ebben benne lesz az ember is, mint a tápláléklánc végén álló csúcsragadozó.
|
Én megértem Phoenixet.A Föld történelmében többször volt tömeges kipusztulás, elhullás, amit egy igen termékeny szakasz követett evolúció terén.Aminek meg kell történni megfog, valami megtizedeli az emberiséget, és a földi fajokat úgyis.Ha nem a globális felmelegedés, akkor egy meteor, vagy éppen maga az ember egy esetleges atomháborúval, végzetes atombalesettel vagy élelemhiány alakul ki a keleti országok túlnépesedése miatt.