Thread: A kőolaj után
View Single Post
Old 04-10-2009, 18:10
Redback's Avatar
Redback Redback is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 92%

Quote:
Originally Posted by vityu View Post
Szerintem ez buta hozzáállás.
Igen, a földünk jelenleg a felmelegedés állapotában van, de az ember olyan szinten erősíti ezt a felmelegedést, hogy az általad említett evolúciónak NINCS ideje az élőlényeket átalakítani. Olyan gyorsan zajlik le ez a melegedési periódus, hogy az élőlények nem tudnak alkalmazkodni, pedig ez az evolúció alapja. Lehet, hogy a jegesmedve teljesen jól átvészelné, ha nem 100 év alatt játszódna le, hanem 1000 év alatt.
Fel fog borulni az egyensúly, ami a földi élet kb 90%-ának vesztét okozza majd. És ebben benne lesz az ember is, mint a tápláléklánc végén álló csúcsragadozó.
Én megértem Phoenixet.A Föld történelmében többször volt tömeges kipusztulás, elhullás, amit egy igen termékeny szakasz követett evolúció terén.Aminek meg kell történni megfog, valami megtizedeli az emberiséget, és a földi fajokat úgyis.Ha nem a globális felmelegedés, akkor egy meteor, vagy éppen maga az ember egy esetleges atomháborúval, végzetes atombalesettel vagy élelemhiány alakul ki a keleti országok túlnépesedése miatt.
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]

Non omnis moriar (#701164) [3/G]
Reply With Quote