Quote:
Originally Posted by Peti
Ez a betegség rész felvet pár kérdést, amit az én betegség elképzelésemhez is felelhetne írni. Szóval valamihez kötni kéne, vagy valamihez igazítani.
Gondolok én egy adott országra, adott körre, vagy adott intervallumra.
Így lehet elég érthetetlen, szóval arra próbálok utalni, hogy mi van ha...
1 körben 4 sereggel megyek 2 különböző hullára 2-2 sereges elosztásban
(3. ori szintén 100%os betegéséget hoz, amelyik a másik orit üti, vagy az már arra is vonatkozik a kisebb betegség, illetve ha egy körben mennek ki akkor a betegség összeadódik, vagy csak az egyik hat)
1 hullára megyek 2 eltérő körben, pl egymást követőkben (a 2. sereg a betegség hány%t hozza, s ha mind2 beteg sereg hazaér akkor összeadódik e)
már beteg voltam s úgy megyek ki ugye újrafertőződés s ehhez, hozzáadódik a többi betegség amit megint csak hozni lehet (elég szép kis betegséget lehet összeszedni az újrafertőzéssel) itt valami maximum korlát kéne, hogy maximum az orid területének 4-5x-ös betegséget lehet elkapni
|
Hmm...
Ha különböző hullákra mész, akkor összeadódik a két hullától hozott baci, ez szerintem így logikus.
Két eltérő körben egy hullára mész, akkor mindkét sereg elhozná a betegséget, majd összeadódna.
Ha az újrafertőződés a több betegség, akkor újrafertőződsz, ha az elhozott betegség a több, akkor elhozod...
(pl.: 2K kör betegséged volt, és 1K hekin kimész 2 sereggel egy hullára, akkor újrafertőződnél, és 2K kör betegség lenne, ha viszont 3 sereggel mész akkor a három sereg által elhozott 2440 kör betegséget kapnád meg)