Quote:
Originally Posted by Xeper
Ha másként látjátok szóljatok, de én ezek miatt úgy látom, hogy a támadó oldal eléggé erős hátrányba kerülne azzal a nagyon favorizált gombbal, ezzel teljesen kiirtva a klántámadásokat.....
A támadóerőn kellene szerintem valamit változtatni, a koptatást valamilyen formában visszahozni, és ezeket a lehetetlen fél mp-es támadásokat elkerülni -jobbat nem tudok a mostani rendszernél, de abban biztos vagyok, hogy a gomb rontana a helyzeten 
|
Annyiban igazad van, hogy a gomb csak akkor lenne valóban jótékony hatással a játékra ha a klántámadást erősítjük. Éppen ezért nem is ragaszkodom egyáltalán a promt bevezetéshez, sőt igazából csak akkor kellene ha a támadások erősödnek egyidejüleg.
Ettől függetlenül, hogy ebben egyetértünk nem kellene lefikázni valamit ami szemmel láthatólag serkentené a vérkeringését a játéknak és lehetőséget adna a védekező oldalnak! Főleg nem olyan mondvacsinált indoklással,mint amiket eddig láttunk.
Tedd fel a kérdést magadnak ha megtámadnak és nem tudom védeni ugy jobb nekem ha visszatámadhatok vagy ugy ha mehetek aludni majd a ht kiteszi a hontalan egységeimet?