Thread: Hulla tuning
View Single Post
Old 04-10-2009, 12:16
Peti Peti is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Dus View Post
Erősebb seeg nem jelenti az erősebb védelmet. Hanem erősebb sereget jelet, ami támadásban is megmutatkozhat. Boccs, de én nem a sorok között olvasok, hanem magukat a sorokat olvasom el

Már-már túl kemény, mert nagyobbat üt mint egy ork 2000 hektáron a Te javaslatod alapján...

Ez most hogy jött ide??

Amúgy köszi a felvilágosítást, hogy a még azt jelenti, hogy még, magamtól nem jöttem volna rá
+még mindig a Te hozzászólásaid egy részére reagáltam, és nem a javaslatra!
Az erősebb sereget meg nem arra használjuk, hogyha a védelme is meg a támadó ereje is erősebb, tehát ezt a kimagyarázósdi dolgot hanyagold kérlek
részlet a súgóból,
a fenti javaslatok végig ezeknek a bónoszuknak a növeléséról szóltak.

!!!!! hadi ereje szintenként növekszik: a 4. szinten +10% támadó- és védőerővel rendelkezik, a 3. szinten +20%-kal, a 2. szinten +30%-kal, míg az első szinten +40%-kal.!!!!!!

magyarán ha ezeket növeljük akkor a védekezésben is az ereje nő, legalábbis én szerintem

Mellesleg te kötsz bele a témához, nem szorosan kapcsolódó dolgokba.

Az úgy jött oda hogy te azt írtad, hogy te nem beszéltél fentebb védő bónuszról, amit javasoltam, s erre írtam azt hogy ha még megkapná azt is akkor azzal még erősebb lenne a védője.

Szóval szerintem neled nem világos a dolog hogy a sereg nem csak a kitámadó seregeket jelenti hanem a bent levőket is. A hadibónuszok amiket a hulla megkap jelen pillanatbam is, az a bent levő seregekre is vonatkoznak. S ti azokat a bónokat akartátok emelni!!!!!
Reply With Quote
Sponsored Links