Thread: Hulla tuning
View Single Post
Old 04-10-2009, 08:45
Dus Dus is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by csabi View Post
most így van... de ha mondjuk 3 sereg után 2*lassabban gyógyulnál, és emellé a hulla bever, mint a huzat akár 2 sereggel, mint 1 ork, akkor is ezt mondanád? a kérdés Dusnak és a többieknek is szól, akik nem értik, h Peti a változtatás utáni élőhalottról beszél, aminek csak a betegsége lett meg erősítve és a serege. se toli, se vari, se gyujtogatás védelme nem lett..
Igen, pontosan erre mondtam a gyújtást...
Szerintem legutóbb olyat írtam, hogyha mészárolni jön, akkor:
-Vagy nem megyek vissza rá, mert nem szeretnék beteg lenni, hanem simán felgyújtom, és tuti nincs annyi pénze, hogy folyamatosan fokozzon, mert rég nincs annyi háza már, hogy működjön minden barakk, azaz többet nem fog tudni ütni, szóval már lényegében nyertem is ellene...
-Vagy visszamegyek mondjuk orkként 7 sereggel és a területe 25%-át, azaz huszonöt százalékát viszem el, ami rengeteg hektár. Ebből csak fel tudok húzni pár kórházat, és mondjuk orkként kicsit könnyebben tartok bent tartalékot mint egy hulla (akit még 1 aranyért is lelopnak...)

Szerintem bőven jó ötlet, hogy adjunk Neki sok-sok ütőerőt, meg erősítsük a betegségét, de NE adjunk vari és toli ellen Neki semmit. Így még mindig letudja gyújtani és rengetni más is (najó, egy másik hulla, meg egy óriás nem)
Reply With Quote