Quote:
Originally Posted by Ati
Oszvaldban megfordult, sőt, kifejezettem elfogadhatatlannak tartotta a "bolong Magyarország"-ot, most pedig hirtelen mégis ilyen nevet akar regisztrálni...
Tudom, hogy bunkó vagyok, de ha valaki csak provokálni jár ide, akkor annak kívül tágasabb.
|
Ati! Először is nem provokálni járok ide ezt leszögezném.Nem provokáltam soha és nem állt most sem szándékomban.Ha így érezted(éreztétek) akkor én kérek elnézését.Sajnos ahogy vityu fogalmazott nem érezted az iróniát a hozzászólásomon.Természetesen nem akarok az általam felsorolt nevű országokkal reggelni.Egyszerűen nem értem hogy tud valaki egy bolond Magyarország nevű országot reggelni.De ha már megtörtént és nem érdemel noname-et akkor ez úgymond precedens(péda) értékű, egyszóval ezek után elvileg bárki regisztrálhatna bolond (akármelyik ország) nevű országot.Ennek szerettem volna utánajárni.De nekem ebbe nincs beleszólásom csupán a véleményemet írtam le.Nem provokálási és nem sértő célzattal.De ahogy a mondás tartja a Ha vág a penge akkor vágjon mindkét éle!