View Single Post
Old 04-10-2009, 02:29
Oszvald Oszvald is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 83%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Oszvaldban megfordult, sőt, kifejezettem elfogadhatatlannak tartotta a "bolong Magyarország"-ot, most pedig hirtelen mégis ilyen nevet akar regisztrálni...

Tudom, hogy bunkó vagyok, de ha valaki csak provokálni jár ide, akkor annak kívül tágasabb.
Ati! Először is nem provokálni járok ide ezt leszögezném.Nem provokáltam soha és nem állt most sem szándékomban.Ha így érezted(éreztétek) akkor én kérek elnézését.Sajnos ahogy vityu fogalmazott nem érezted az iróniát a hozzászólásomon.Természetesen nem akarok az általam felsorolt nevű országokkal reggelni.Egyszerűen nem értem hogy tud valaki egy bolond Magyarország nevű országot reggelni.De ha már megtörtént és nem érdemel noname-et akkor ez úgymond precedens(péda) értékű, egyszóval ezek után elvileg bárki regisztrálhatna bolond (akármelyik ország) nevű országot.Ennek szerettem volna utánajárni.De nekem ebbe nincs beleszólásom csupán a véleményemet írtam le.Nem provokálási és nem sértő célzattal.De ahogy a mondás tartja a Ha vág a penge akkor vágjon mindkét éle!
Reply With Quote