Thread: Hulla tuning
View Single Post
Old 04-09-2009, 19:59
Dus Dus is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Peti View Post
1. tudom hogy a csatában elhullókat kapja meg, de én a 2.-3. szintet írta, s ott egy vesztes csataban a védekezős seregekből nem 2db hullik el.

2. Igen most valóban, nehéz a hullának elérni a 100as kat morált, de a felvetett javaslatokkal már simán elérhető lenne.

3. Ti erre a morál dologra mentek rá, a 100as morál ad meg pontos és hiteles értéket, az az alap, illetve a maximum, láttám én már óriást gnómot orkot törpét 75-t ös katmorállal s láttam már hullát 100as katmorállal, szóval ezért írtam a max morált.
1. Jó. Jösz mészárolni, visszamegy 7 sereggel földre, és esélyed sincsen bármit is csinálni...Foglalt földből meg húzok kórházat, jópárat. Tehát Te "megtömöd" magad pénzzel mondjuk 500 katona árából (annál több nem esik még 2000 hekin sem), és meg viszek tőled 500 hektárt (ha már 2000 hekinél vagyunk)
Most aztán jól megmutattad
(Beütni okosak nem fognak a betegség miatt, de ha be is ütnek, Nekem kedveznek, mert 500 hekit ugrani 1 kör alatt...nem túl egészséges ha ez a területed 25%-a)...

2. Azért én a simán szóval egy hangyányit nem értek egyet.

3. Nem. Pontos és hiteles értéket pontos és hiteles katmorál ad meg, nem egy légből kapott érték...Én meg láttam már nem is egy országot 0%-os katmorállal. Akkor most számoljunk azzal??
Reply With Quote