Quote:
Originally Posted by BigPi2
Érdeklődve figyeltem a fejleményeket. Én, mint a hullák leendő ellenfele tennék néhány megjegyzést. Először is azt kellet meghatároznom, hogy melyik szinteken szeretnék szembe találkozni velük. Így gyorsan kiderült számomra, hogy csak azokat a javaslatokat fogom támogatni amelyek az 5. és az 1. szinten erősítenék a hullát.
Védekezésnél nem adnék neki védelmi bonuszt, mert az övé a betegség. A betegség fejlesztési ötlet tetszik, csak egy kicsit mérsékeltebb számokkal. Elfogadhatónak tartom a 25-35% közti növekményt.
Hely igény szempontjából elfogadhatónak tartom a szintenkénti haderő növekmény-10%= férőhely képletet.
Haderő növekmény esetén, csak az első szintihez nyúlnék. A 140%-ot 155%-ra módosítanám. Így egy picivel kisebbet ütne, mint egy gnóm tudós. Természetesen ez, akkor igaz, ha azonos barakk számmal számolunk. Mivel nincs szüksége kocsmára és templomra azok helyén lehetnek termelő épületek is, vagy további barakkok.
Ezen kívül semmilyen más fejlesztést nem tartok indokoltnak. Fölöslegesnek tartom az új térkapu felderítő varázslatot, a gyújtás rezisztenciát, az emberlopásos ötletet.
Ha jól számoltam az én javaslataim alapján egy 25%-os torony íjas elffel is elbírna.
|
Hiába van a hullának betegsége, meg hiába növeljük meg a támadó erejét, a védelme ugyanúgy egy jó nagy 0 marad így még mindig megéri beütni egy hullát, mint egy másik fajt, max picit több kórházat kell felhúzni, és annyi. Sokat jelent az a -30% a többi fajhoz képest, éppen ezért én azon a véleményen vagyok hogy a serege ütőképességet csak kis mértékben kell növelni, amivel ugye nő a védelme is, de a nagyon szükség van arra a 30% os védő bónuszra. + szintenként +2 barakkférőhely, de csak barakk, nem ház
magyarán
betegség: ezt kell kiaknázni, seregenkénti többszöri fertőzés, esetleg keményebb lefolyású betegség
védelem: 30% os védelmi bónusz
ütőképesség/védelem : a jelenlegi hadi bónuszok emelése szintenként 5-10%al
férőhely: a barakkok szintenként 2-2 hellyel bővüljenek A-ban max : 48, 46, 44, 42, 40
esetleg a hulla!!!! ha belép az orijába s lopják, s még van rajta aktív tk, akkor bemegy a varázslatokba s ott x mennyiségű rúnát feláldozva megtudja ki nyitott rá tk-t,