Érdeklődve figyeltem a fejleményeket. Én, mint a hullák leendő ellenfele tennék néhány megjegyzést. Először is azt kellet meghatároznom, hogy melyik szinteken szeretnék szembe találkozni velük. Így gyorsan kiderült számomra, hogy csak azokat a javaslatokat fogom támogatni amelyek az 5. és az 1. szinten erősítenék a hullát.
Védekezésnél nem adnék neki védelmi bonuszt, mert az övé a betegség. A betegség fejlesztési ötlet tetszik, csak egy kicsit mérsékeltebb számokkal. Elfogadhatónak tartom a 25-35% közti növekményt.
Hely igény szempontjából elfogadhatónak tartom a szintenkénti haderő növekmény-10%= férőhely képletet.
Haderő növekmény esetén, csak az első szintihez nyúlnék. A 140%-ot 155%-ra módosítanám. Így egy picivel kisebbet ütne, mint egy gnóm tudós. Természetesen ez, akkor igaz, ha azonos barakk számmal számolunk. Mivel nincs szüksége kocsmára és templomra azok helyén lehetnek termelő épületek is, vagy további barakkok.
Ezen kívül semmilyen más fejlesztést nem tartok indokoltnak. Fölöslegesnek tartom az új térkapu felderítő varázslatot, a gyújtás rezisztenciát, az emberlopásos ötletet.
Ha jól számoltam az én javaslataim alapján egy 25%-os torony íjas elffel is elbírna.
Last edited by BigPi2; 04-08-2009 at 09:25..
|