View Single Post
Old 05-23-2006, 06:39
GOD
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%
Default Aúú

AÚÚ figyi!
Amit te mondassz a piacról való vásárlásról, csak annyit tennék hozzá. Én 3k-n elf voltam még tavaly, úgy mentem fel 7.6k-ig, hogy a piacra nem mentem ki, csak akkor amikor földet hoztam, esetleg vettem párezer lovat amikor bejöttek az épületek... 250k pacim volt bent, fent volt a specvari, nem látott be senki. Minden este tudtam volna ütni. Itt hogy veszik észre hogy támadni akarok? csak bontottam amennyit kellett, odaálltam és paff...
Bár lehet hogy mázlisorozatom volt... de 25-ször egymás után???
Mindent összevetve ez egyeseknek nagyon egyszerű,hangulatos, másoknak eszméletlenül összetett és nehéz játék azoknak akik komolyan játszanak... Pl: te megcsinálnád, hogy ha sokat szogatnak restartolsz és élőhalottként szórakozásból addig ütöd az ellent mig el nem fogy a delikvens serege? Elég komolyan tönkre lehet verni igy egy orit, gondolj bele :-) Mindez nem kerül semmibe. 2 körönként támadsz, nem fontos hogy beér-e vagy sem, igyis ugyis döglik az ellenfél serege :-) mig a tied nem :-) Őt már lehet hogy idegesiti pár nap múlva a dolog...
ez csak egy lökött példa arra, hogy odafent mennyire komolyan megy az egész és talán ez mennyire ,,rossz,,

Last edited by GOD; 05-23-2006 at 06:45..