View Single Post
Old 05-23-2006, 06:28
GOD
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Igaza van Wandnak...
Szerintem sem 1óra 1perc... Az más kérdés hogy annyi. igy lenne idő számolni, dönteni a védekező félnek. Szerintem sokkal fairebb lenne nem?
Persze nekem tök mindegy, hogy változik-e vagy sem, nekem úgyis ez a játék lössz a kedvencem. Szerintem az 1-ben ezek a változások csak a ,,nagyklánokat,, zavarják a kicsiknek hóttmindegy, hogy lesz-e változás.
Szerintem inkább az 1 oris klánok támadását kellene visszaállitani a régire, vagy hasonlóra. Igy a kis oriknak és szöviknek légyfingnyi esélye sincs utolérni a nagyokat, mivel mindenki mindenkit figyel, szerintem mindenki tudja milyen nehéz átjutni 1.5k-ról 4-5k-ig... Főleg egyedül. Amikor bejöttek az új szabályok, akkor jópáran úgy érezték, hogy Zoliék, Wandék, már fent vannak és el lett vágva az egyetlen felzárkózási lehetőség. Persze megvan az árnyoldala a dolgoknak mint tudjuk, de az hogy egy 3 fős klánnal megtámadok egy 8 főset és viszek 75 hektárt az egyszerűen siralmas... 9-szer ütöttem klánnal mielőtt a szkarabeuszba léptem és !!! 1000 !!! hektárt sikerült összehoznom úgy hogy rajtam kivül volt egy 3k-s és egy 1.5k-s ori. (én még akkor voltam 4-5k). Természetesen igy kisebb esélye van a ,,kispontértékűekből,, összeált klánoknak, de lehetne őket kárpótolni sikeres (oda-vissza)támadás esetén valami extrafölddel, hogy meglegyen a kockázat a ,,nagyobb oriknál,, is. Szerintem ez jobban tönkreveri a játék szépségét, mint az ,,épitek-bontogatok-körváltok-stb...,, téma... Jó lenne erről is szavazni, mert ez szerintem több ember agyát mozgatná meg...

Last edited by GOD; 05-23-2006 at 06:32..