Quote:
Originally Posted by Naz
összesen 7,5 pontos ori van,ebből numerának már nem kell öt pontot szerezni,mert most szerzett öt pontot,akkor marad 6 ori,akiknek kell öt pont!Ezen mi nem világos?
|
Minden világos, csak butaság
Quote:
Originally Posted by Naz
És nem a fél év múlva levő két órás párbajra gondoltam,hanem ebből a második fordulós két órás párbajra gondoltam azzal,hogy még négy párbaj van belőle!!Itt mindig ki kell forgatni az ember szavait?Elösször kérdezni kell,hogy mire gondoltam aztán lehet hőbörögni!
|
1. Én amikor írtam a hozzászólásom épp egy ausztráliai kengurura gondoltam, aki vígan ugrándozott egy kisebb falu utcáin. Most miért kell hőbörögni??!
2. Tök mindegyik, hogy mikori párbajra gondoltál, azt írtad, hogy 2 órás párbaj, amiből még 9 van és nem 4, ez tény, és a gondolataid nem fogják ezt megváltoztatni...
Quote:
Originally Posted by Naz
Azt sem értem,hogy azon mi nem világos,hogy van jelenleg 7 ötpontos ori,abból hat akinek kell öt pont!???????
|
Így önmagában ennek a mondatnak semmi értelme sincs, de a Te kedvedért értelmezem...Tehát azt írod, hogy az első forduló 5 (!!!) párbaján hatan (!!!) lettek elsők...Ez nagyon nagy butaság, bocsi
De, hogy rájöjj, hogy mégis, hogy lehet, hogy 6 párbaj után 7 személynek van 5 pontja, segítek egy kicsit:
5+0=5
4+1=5
3+2=5
2+3=5
1+4=5
0+5=5
Na, most gondolkodj el, majd írd le kérlek a valós gondolataidat, mert az előbbi hozzászólásból (aminek részeit most idéztem) nagyon úgy látszik, hogy az agyad és a kezed (amivel gépelsz) nem nagyon van összefüggésben